Showbiz

Γιαννακοπούλου: «Ήμουν ερωτευμένη με τον Μάξιμο από το σχολείο. Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση...»

Gossip-tv Team

Η Νάντια Γιαννακοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την σχέση της με τον Μάξιμο Μουμούρη, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ο πρώτος της έρωτας, μιας και οι δυο τους γνωρίζονταν από το σχολείο.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αν και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η υπερέκθεση είναι κάτι που δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, γνωστή πολιτικός και σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και μίλησε για την σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό, καθώς και για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει αφού, μέσα στα χρόνια, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία και αποτελούν την βασική προτεραιότητά τους.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου εξομολογήθηκε πως ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν ο πρώτος της έρωτας, μιας και τον είχε ερωτευτεί από την εφηβική της ηλικία, όταν ακόμα ήταν στο σχολείο. Η ίδια παραδέχτηκε ότι εκείνη έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους και δεν το μετάνιωσε ποτέ, καθώς η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι το πιο σημαντικό δώρο για εκείνη.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωριζόμαστε με τον Μάξιμο από το σχολείο. Δεν ήμασταν όμως μαζί από τότε. Εγώ τότε ήμουν αφοσιωμένη στα μαθήματά μου, παρότι ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του… Ήμουν με τα μαθήματά μου τότε, ήμουν πρώτη μαθήτρια αλλά ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Τον είχα τσεκάρει άγρια… Μέσα μου το είχα αυτό το πράγμα, δε μου είχε φύγει. Ο πρώτος μου έρωτας. Νομίζω το είχε καταλάβει.

Δε μπορούσε και να κρυφτεί αυτό αλλά δε του το είχα εκδηλώσει. Ήμουν και ντροπαλή. Το κρατούσα μέσα μου. Επειδή το είχα μέσα μου αυτό, απωθημένο και δε μπορούσα να το ξεπεράσω, σήκωσα μια μέρα το τηλέφωνο όταν ήμουν στο μεταπτυχιακό μου στο Μπριστολ, ήταν 25 Νοεμβρίου, τα γενέθλιά του είναι 27 αλλά είχα κάνει λάθος και του έστειλα μήνυμα για χρόνια πολλά»

«Είχαμε κοινές παρέες, κοινούς φίλους αλλά δεν ήμασταν κολλητοί. Του έστειλα αυτό το μήνυμα, μου απάντησε, το θυμάμαι σαν τώρα αυτό το μήνυμα, “ένα τόσο ωραίο μήνυμα από τόσο μακριά είναι καλοδεχούμενο αν και δεν είναι σήμερα τα γενέθλιά μου”. Και έτσι ξεκινήσαμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved