Showbiz

Χαραλαμπόπουλος: «Τα έσπασε» στην πρεμιέρα της Βανδή- Το επικό βίντεο και η παρέα των celebrities!

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή είχε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (6-5) σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την παρέα της να βρίσκεται στα μπροστινά τραπέζια και να την καταχειροκροτεί. 

Το κέφι και ο "λουλουδοπόλεμος" ήταν τα δυο βασικά στοιχεία, που κυριάρχησαν στην πρεμιέρα του σχήματος, που ξεκίνησε για να "ταράξει τα νερά" στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.

Ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαίου, ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης και ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός, με σχετικό τους story στο Instagram είχαν δημοσιοποιήσει ότι θα ταξιδέψουν μέχρι την Θεσσαλονίκη, σε ένα ταξίδι "αστραπή", με σκοπό να απολαύσουν την Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή. Άλλωστε, το ζευγάρι είναι αχώριστο και ο ηθοποιός παρευρισκόταν και στις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδη στην Κύπρο, όπου και εμφανιζόταν με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Μαίου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την χθεσινή νύχτα, όπου και εκείνος παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας, με μια παρέα από διάφορους celebrities, κυρίως από τον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, στο βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να τραγουδάει, ενώ η Δέσποινα Βανδή, ο Μανώλης Κονταρός και ο Βασίλης Μπισμπίκης τον χειροκροτούν και τραγουδούν μαζί του. Στην ίδια παρέα βρέθηκε ο Ρένος Ρώτας, η Νίκη Βακάλη και πολλοί άλλοι.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή διασκέδασαν με την ψυχή τους και η κάμερα τους "τσάκωσε" να τραγουδούν αγκαλιασμένοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved