Showbiz

Έρρικα Μπίγιου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είχα συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και ήταν νορμάλ»

Gossip-tv Team

Η Έρρικα Μπίγιου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε για την συνεργασία της με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Έρρικα Μπίγιου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της στην υποκριτική και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μεγάλωσα στην Αθήνα, έδωσα πανελλήνιες γιατί μου έλεγε η μητέρα μου ας έχεις και κάτι πιο χειροπιαστό. Πέρασα χημικός τροφίμων και πήγα για τρία χρόνια αλλά παράλληλα έδωσα εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης και πέρασα την ίδια χρονιά. Τα προσπάθησα μαζί για τρία χρόνια και κάποια στιγμή άρχισα να δουλεύω πολύ στο θέατρο», εξομολογήθηκε αρχικά η Έρρικα Μπίγιου.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, δηλώνοντας:«Έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη αλλαγή, την οποία δεν θα δούμε αύριο ή πατώντας ένα κουμπί, αλλά σίγουρα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Είχα συνεργαστεί με τον κ. Λιγνάδη στο παρελθόν. Ήταν μια νορμάλ συνεργασία από τη δική μου εμπειρία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η δικαιοσύνη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved