Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του

Gossip-tv Team

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει τις διακοπές του μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του Φιλίππα και Αριάνα στη Μύκονο. Ωστόσο, ο παρουσιαστής ήρθε στην Αθήνα μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα μόλις για λίγες ημέρες και κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε σήμερα (19/7) το απόγευμα μια άτυχη στιγμή, καθώς υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Όπως περιέγραψε ο ίδιος κάποιος τον «χτύπησε» από πίσω, με συνέπεια να προκληθεί ατύχημα.

Ευτυχώς ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, όπως εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Μας παίρνει το μηχανάκι η οδική βοήθεια γιατί μας χτυπήσαν από πίσω. Σε ένα ωραίο σταυροδρόμι δεν υπήρχε κανένας, πήγαινα σιγά σιγά και ακούω ένα… “παααπ” από πίσω μου, λέω τι έγινε; Εγώ είμαι μια χαρά, δεν έχω πάθει τίποτα. Το συμπέρασμα ποιο είναι; Πρώτα απ’ όλα μην αγχώνεστε για τα ασήμαντα, την υγειά σας να έχετε, αυτά είναι αντικείμενα. Να προσέχετε όλοι την υγεία σας, να είστε καλά, να περάσετε ωραία το υπόλοιπο του καλοκαιριού» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved