Showbiz

Ζέτα Δούκα: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το δικαστήριο και οι ευχές για την επιστροφή του Κιμούλη

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9-11) η Ζέτα Δούκα έξω από το δικαστήριο, οπού εκδικάζεται η υπόθεση για τη διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως είπε η διάθεση της είναι ανεβασμένη, πρεσβεύει την αλήθεια ενώ του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» για την επιστροφή του στο θέατρο.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Όπως με βλέπετε είμαι πολύ ανεβασμένη. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τα βρούμε εξωδικαστικά. Εδώ σήμερα βρίσκονται συνάδελφοί μου, κάποιοι είναι αυτόπτες μάρτυρες κι έχουν ζήσει αυτά τα οποία καταθέτουμε και είναι και άλλοι μάρτυρες, οι οποίοι τα έχουν ακούσει από εμένα.

Λέμε την αλήθεια, πρεσβεύουμε την αλήθεια και είμαστε εδώ για την στηρίξουμε και να την αποδείξουμε», είπε στις κάμερες ενώ αναφορικά με την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, η ηθοποιός του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Θυμίζουμε πως θα καταθέσει και η Χριστίνα Αλεξανιάν ως φίλη της ηθοποιού που είχε ακούσει τις εξομολογήσεις της.

«Η κ. Αλεξανιάν είναι μια πολύ καλή φίλη της Ζέτας Δούκα. Εκείνη δεν ήταν στην παράσταση Closer το 2008 όπου πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα, αλλά ήταν τότε στον “Λάκη τον γλυκούλη”. Ήταν μαζί στις πρόβες όταν είχε συμβεί το περιστατικό και η Ζέτα Δούκα της είχε εξιστορήσει το περιστατικό ότι δεν περνάει καλά στην παράσταση, ότι θέλει να φύγει και ότι έχουν συμβεί κάποια πράγματα με τον Γιώργο Κιμούλη, χωρίς όμως να της έχει πει τι έχει γίνει. Ο Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστούσε στην παράσταση με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day η δημοσιογράφος του Alpha.

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση Δούκα – Κιμούλη: Καταθέτουν σήμερα Χριστίνα Αλεξανιάν και Νίκος Ψαρράς

Δώρα Χρυσικού: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω» - Τι λέει για την επιστροφή του Κιμούλη

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος θέλει να δουλέψει με τον Κιμούλη είναι δικαίωμά του...»

Δούκα: Περνά στην αντεπίθεση στη δικαστική διαμάχη με τον Κιμούλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved