Showbiz

Κορινθίου: Όλα όσα αποκάλυψε για την αναβολή της πρεμιέρας του «Jordan»: «Προέκυψε ένα θέμα υγείας»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό" ότι η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Jordan αναβλήθηκε, ενώ ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας 5-12.

Η ηθοποιός αγαπάει πολύ αυτήν την πατάσταση και πολλές είναι οι φορές που έχει πει πώς κάθε φορά που βρίσκεται πάνω στη σκηνή και ερμηνεύει αυτόν τον συγκεκριμένο ρόλο, νιώθει σαν να ξεσπά η ίδια και το βιώνει καθαρά προσωπικά.

Η Μαρία Κορινθίου, τις τελευταίες εβδομάδες ανήκει στην ομάδα της εκπομπής "Το Πρωινό" και μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα σχολιάζουν καθημερινά θέματα επικαιρότητας και ψυχαγωγίας. Το πρωί της Τρίτης και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να πέφτουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής, ο παρουσιάστής ρώτησε την Μαρία Κορινθίου για την παράσταση "Jordan" και ποιός ήταν ο λόγος που αναβλήθηκε η προγραμματισμένη πρεμιέρα, με την ηθοποιό να του απαντά ότι προέκυψαν κάποια θέματα υγείας και ότι ο κόσμος θα ενημερωθεί πολύ σύντομα για την ημερομηνία της έναρξης των παραστάσεων για την φετινή σεζόν.

Η συζήτηση

«Μαράκι, γιατί δεν έπαιξες χθες;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω γιατί και σήμερα δεν θα μπορέσω να παίξω. Χθες δυστυχώς αναβλήθηκε η παράσταση “Τζόρνταν” για λόγους υγείας. Και σήμερα δυστυχώς δεν θα μπορέσω. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε για την παράσταση».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved