Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Συγκινήθηκε με το δώρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την γιορτή της: «Σ' αγαπώ»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και σε λίγες μέρες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. 

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, που θα είναι αγοράκι.

Η Ιωάννα Τούνη έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και από πολύ νωρίς το πρωί δέχεται ευχές από τους αγαπημένους της φίλους. Η ίδια σε λίγες μέρες θα έχει γίνει μανούλα, μιας και διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και νιώθει πιο ανυπόμονη από ποτέ. Όλα είναι έτοιμα στο σπίτι του ζευγαριού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μιας και το παιδικό δωμάτιο είναι καθ' όλα γεμάτο πλέον.

Η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και καθημερινά δημοσιεύει περιεχόμενο στο Instagram, όπως έκανε και σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της έστειλε ένα μεγάλο μπούκετο με κόκκινα τριαντάφυλλα και ευχήθηκε στην μέλλουσα μανούλα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η ίδια ενθουσιάστηκε πολύ και συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τον σύντροφό της!

«Το αγόρι μου μόλις μου έστειλε την πιο ονειρεμένη ανθοδέσμη του κόσμου για την γιορτή μου. Δημήτρη τσακίσου και έλα! Σε ευχαριστώ» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved