Showbiz

Χριστίνα Παππά: Η μεγάλη συγκίνησή της μιλώντας για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν: «Είναι η κόρη μου»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Παππά περνάει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, μιας και ήρθε στον κόσμο η εγγονή της, που θα πάρει και το όνομά της. 

Γιαγιά και εγγονή από την πρώτη στιγμή είναι αχώριστες και η αλήθεια είναι πώς η Χριστίνα Παππά περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την μικρούλα, αφού θέλει να είναι διαρκώς δίπλα της.

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη Open Weekend και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη σχέση που έχει με την νύφη της, Άννα Μπεζάν, αλλά και το πόσο πολύ μεγάλη αδυναμία της έχει και την θαυμάζει. Η ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η νύφη της στην εγκυμοσύνη της και πώς την θαυμάζει πάρα πολύ, που έχει γίνει μια τόσο καλή μανούλα για την μικρή Χριστίνα...

«Κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα κλάματα. Πέρασε δύσκολα η Άννα και είμαι τρομερά χαρούμενη και υπερήφανη σαν μητέρα για εκείνη. Είναι ειλικρινά κόρη μου και της το δίνω» είπε η Χριστίνα Παππά.

«Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά. Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση…» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πρόσφατα η Άννα Μπεζάν.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved