Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έχω πάθει εθισμό με τον γιο μου» - Τι είπε για τη βάφτιση του μικρού;

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου μίλησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο μετά το γύρισμα του MasterChef

Ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής της Φάρμας, είπε μεταξύ άλλων: «Στη Φάρμα έκανα το αγροτικό μου στην παρουσίαση… Μέτριο χιούμορ...»

Όταν ρωτήθηκε αν θα τον δούμε στον επόμενο κύκλο της Φάρμας αν ενδεχομένως γίνει αυτός στο μέλλον, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα γίνει Φάρμα 2».

Για τα σχόλια που είχε κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο παρελθόν όταν έγινε γνωστό ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι ο παρουσιαστής, ο γνωστός σεφ σχολίασε: «Ο Αρνούτογλου σηκώθηκε στις 6 να πάει στο ραδιόφωνο, ό,τι λες πριν τις 7 παραγράφεται… Το είπε με ευγένεια, μία χαρά...»

Σε ό,τι αφορά το Master Chef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρκέστηκε να σχολιάσει: «Κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

Σε πιο προσωπικές ερωτήσεις τώρα, ο αγαπημένος θείος Λεωνίδας μίλησε με πολλή τρυφερότητα για τον γιο του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλα είναι εξαιρετικά με τον γιο μου, έχω πάθει εθισμό. Είναι μία πολύ όμορφη ιστορία, πάρα πολύ ωραία».

Όταν όμως ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο βάφτισης στο άμεσο μέλλον, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε με πολύ καλή διάθεση και χιούμορ:

«Τι βάφτιση να ετοιμάζουμε; Θες να μας βάλεις σε έξοδα;»...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved