Νίκος Ρουμελιώτης-Βάσω Καραντάσιου: Αύριο η βάπτιση του γιου τους
G-Sports

Νίκος Ρουμελιώτης-Βάσω Καραντάσιου: Αύριο η βάπτιση του γιου τους

Ο βολεϊμπολίστας Νίκος Ρουμελιώτης και η Ολυμπιονίκης του beah volley Βάσω Καραντάσιου βαφτίζουν το πρώτο τους παιδί. Το μυστήριο θα γίνει αύριο στην Πάτρα και θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι στο κτήμα του πατέρα βολεϊμπολίστα.


Όταν ο Πατρινός διεθνής βολεϊμπολίστας Νίκος Ρουμελιώτης γνώρισε την αγαπημένη του Βάσω Καραντάσιου, αμέσως κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του. Η Ολυμπιονίκης του beah volley ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε ότι πρέπει να κά¬νει ριζικές αλλαγές στη ζωή του και να φτιάξει οικογένεια. «Είναι το Α και το Ω της ζωής μου! Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή μου με έφτιαξε, μου έβαλε… χέρι. Με βαθμολογία το 10, με έφτασε στο 7. Θέλω να φέρω στον κόσμο όμορφα παιδιά κι αυτό θα είναι η κορυφαία στιγμή στη ζωή μου» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος.
Τον περασμένο Νοέμβριο το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο τους έκανε να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η βάφτιση του γιου τους θα γίνει σε εκκλησία της Πάτρας με την παρουσία πολλών συγγενών και φίλων τους. Αμέσως μετά όλοι οι προσκεκλημένοι θα μεταβούν στα Καραμεσιναίικα Αχαΐας, όπου θα δοθεί μεγάλο γλέντι για τον νεοφώτιστο. Ο Πατρινός αθλητής γράφει, μεταξύ άλλων, στην πρόσκληση της βάφτισης: «Το γλέντι επέλεξα να γίνει να γίνει στο κτήμα του παππού μου και η παρουσία όλων σας είναι υποχρεωτική. Σας περιμένω».


Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved