Άννυ Πανταζή: Η ανάρτηση που «ραγίζει καρδιές» για τον θάνατο του Νικολαΐδη: «Ήσουν οικογένειά μας»
G-Sports

Άννυ Πανταζή: Η ανάρτηση που «ραγίζει καρδιές» για τον θάνατο του Νικολαΐδη: «Ήσουν οικογένειά μας»

Η Άννυ Πανταζή αποχαιρέτησε τον καρδιακό της φίλο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη με μια ανάρτησή της στο Instagram, που το μόνο σίγουρο είναι ότι μας συγκίνησε όλους.

Ο ολυμπιονίκης, αν και πάλεψε πολύ σκληρά δυο χρόνια τώρα με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα nut, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου 2022, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν ένας σπουδαίος αθλητής που είχε προσφέρει πολλά και είχε κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες για την απόδοσή τους, αλλά και την κατάκτηση δυο ολυμπιακών μεταλλίων, ένα στην Αθήνα το 2004 και ένα στο Πεκίνο. Η είδηση του θανάτου του μας έχει συγκλονίσει όλους και φυσικά και τους αθλητές, οι οποίοι είχαν μαζί του πολύ φιλικές σχέσεις και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η Άννυ Πανταζή, μαζί με την αδερφή της Κλέλια, έκαναν πολύ παρέα με τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Νικολαΐδη και με μια την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της, αλλά και το πόσο πολύ λυπάται που έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο σπουδαίους φίλους της...

Η Άννυ Πανταζή έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, με την οποία και συγκίνησε τους πάντες: "Τον Αλέξανδρο τον έμαθα μέσα από την αδερφή μου την Κλέλια.

Την άκουγα συνέχεια να μιλάει για εκείνο τον φίλο της που στους Ολυμπιακούς αγώνες, αντί να γυρίσει με μετάλλιο, γύρισε με γύψο στο πόδι..
Την άκουγα να μου λέει για εκείνον ,που πίστευε σε εμένα τόσο πολύ, ότι θα τα καταφερω να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, που το είχε γράψει πρώτος στο ημερολόγιο της..


Την άκουγα να μου λέει συνέχεια, όταν ήμουν 12 ετών, τα τρία εκείνα χρόνια που έζησα στην Θεσσαλονίκη, πως αν χρειαστώ κάτι, αν συμβεί οτιδήποτε, της έχει πει ο Αλέξανδρος να τον ειδοποιήσω αμέσως!


Τελικά τον Αλέξανδρο τον «χρειάστηκα» στην Αθήνα στο Ολυμπιακό χωριό, για κάτι που ακούγεται τόσο μικρό και χαζό, αλλά τότε ήταν για εμένα σημαντικό..
Για ένα μήλο και ενα γιαουρτάκι, που στερήθηκε εκείνος για να το πάρω εγώ..


Και τελικά αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο γενναιόδωρος ήταν στην ζωή του..
Και αργότερα όταν ήρθε να μείνει σπίτι μας για να πάμε όλοι μαζί στον Ταξιάρχη να προσκυνήσουμε και να εκπληρώσει το τάμα του, δέσαμε περισσότερο και τον νιώθαμε οικογένεια μας..

Ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσουμε αγαπημένε μας Αλέξανδρε και να είσαι σίγουρος πως άφησες το πιο σπουδαίο αποτύπωμα για τα παιδιά σου και για όλους εμάς με το μεγαλείο της ψυχής σου ..

Σε ευχαριστούμε για όλα!! 🕊"

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved