Τσαμπάζη: Η συγκλονιστική ανάρτηση μετά από τον θάνατο του συζύγου της: «Η αγάπη είναι γιατρός...»
G-Sports

Τσαμπάζη: Η συγκλονιστική ανάρτηση μετά από τον θάνατο του συζύγου της: «Η αγάπη είναι γιατρός...»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών, με την γυναίκα του, Δώρα Τσαμπάζη να είναι συντετριμμένη και να μην μπορεί με τίποτα να πιστέψει στον χαμό του. 

Η είδηση του θανάτου του επί δυο φορές αργυρού Ολυμπιονίκη προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο, μιας και άφησε πίσω του δυο μικρά παιδάκια, αλλά και την γυναίκα του που είναι συντετριμμένη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάια μορφή καρκίνου, την οποία και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία χρόνια. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, με την οικογένειά του να μην μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς το δικό τους παιδί έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Η σύζυγός του μάλιστα, τον αποχαιρέτησε, σηκώνοντας τη γροθιά της και κρατώντας ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι της.

Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια επέλεξε να γράψει μερικά λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, που οι δυο τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Θα ήθελα να σας πω ένα τόσο μεγάλο ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για εμάς. Τα παιδιά κι εγώ είμαστε καλά, απλώς χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ηρεμία.

Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος. Είμαστε εδώ νοερά κοντά σας, δεν είστε μόνοι, τα social media μου θα παραμείνουν ανοιχτά για όποιον έχει ανάγκη να μοιραστεί τα δικά του συναισθήματα, την δική του άσχημη εμπειρία, να μιλήσει κάπου, να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που ζει.

Εξάλλου, αν μας δίδαξε κάτι με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια, είναι ότι η αλληλεγγύη κάνει θαύματα. Ακόμα κι αυτό το θαύμα είναι “μόνο” μια παράταση ζωής. Γιατί η ζωή, όσο κι αν κρατάει, πάντα είναι θαύμα. Κάντε μου μια χάρη. Αγκαλιάστε απόψε τους αγαπημένους σας σφιχτά, κοιμηθείτε αγκαλιά. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved