G-Sports

Δώρα Τσαμπάζη: Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα nut, από το οποίο και ταλαιπωρούνταν τα τελευταία δυο χρόνια. 

Σε όλο αυτόν τον Γολγοθά που πέρασε, στήριγμά του ήταν η οικογένειά του, με την σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη να μην φεύγει στιγμή από το πλευρό του, αλλά να παραμένει δίπλα του στα δύσκολα.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία, με φίλους, συγγενείς, αλλά και πολλά άτομα του πολιτικού κόσμου να δίνουν το παρών στο τελευταίο αντίο για τον δύο φορές αργυρό Ολυμπιονίκη.

Ο θείος του, σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια, είπε χαρακτηρικά: «Μιλάτε με έναν άνθρωπο που μαζί με τη σύζυγό του, είδε τις τελευταίες του ανάσες. Ήταν πολύ δυνατό παιδί. Εγώ είμαι πολύ… κοντός για να πω πράγματα για έναν τόσο ψηλό άνθρωπο»

Η σύζυγός του, ύψωσε την γροθιά της κρατώντας ένα κόκκινο γαρύφαλλο και τον αποχαιρέτησε με τρεις στίχους: "Κάνενα μου βήμα δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε". Η ίδια ήταν συντετριμμένη, μιας και συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της δεν είναι πλέον στη ζωή, αλλά συνάμα περήφανη για τον πατέρα των παιδιών της, που άφησε για εκείνα την μεγαλύτερη παρακαταθήκη και το σπουδαίο παράδειγμα του να μην τα παρατούν ποτέ!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved