Αλέξης Παππάς: Tο video clip της Βίσση, το Survivor και τα κοινά στοιχεία με τον Σπαλιάρα!
Gossip

Αλέξης Παππάς: Tο video clip της Βίσση, το Survivor και τα κοινά στοιχεία με τον Σπαλιάρα!

Μπορεί τον Αλέξη Παππά να τον γνωρίζουμε καλύτερα αυτή τη περίοδο μέσα από την συμμετοχή του στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor”, ωστόσο έχει κάνει πολλές άλλες δουλειές και εμφανίσεις που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Ο Αλέξης Παππάς είναι 34 ετών και είναι ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα. Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει πολλά χρόνια πριν σε video clip της Άννας Βίσση όταν έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως μοντέλο.

Επιπλέον, αν κάποιος ανατρέξει λίγα χρόνια πριν θα διαπιστώσει πως ο Αλέξης Παππάς βρισκόταν καθημερινά στην απογευματινή εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Κάνε παζάρι». Πριν από αυτό είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια».

Την περασμένη σεζόν δέχθηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και βρέθηκε στο cast της σειράς «8 λέξεις». Πολλά είχαν γραφτεί και ειπωθεί για την αποχώρησή του από τη σειρά, πριν από μερικούς μήνες, με τον ρόλο του να αναλαμβάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ήταν ένας παλιότερος παίκτης του «Survivor», όπου επίσης υπήρξε μοντέλο και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική!

Αρκετά χρόνια μετά και συγκεκριμένα πριν από μερικούς μόνο μήνες τον απολαύσαμε μαζί με την παρτενέρ του Χριστίνα Σάλτη στο τραγουδιστικό show του Νίκου Κοκλώνη «J2US», όπου το ζευγάρι αποχώρησε λίγο μετά την μέση των επεισοδίων.

Σήμερα τον απολαμβάνουμε στο Survivor, στην κόκκινη ομάδα, αυτή των Διάσημων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved