Big Brother: Οι πιο σημαντικές στιγμές του φετινού κύκλου
Media

Big Brother: Οι πιο σημαντικές στιγμές του φετινού κύκλου

Big Brother: Απόψε (17/12) το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Έναν τελικό από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο μεγάλος νικητής που θα πάρει το έπαθλο!

Οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να δουν ποιος θα καταφέρει να νικήσει.
Άλλωστε με κάποιους από τους παίκτες έχουν ταυτιστεί, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα σε τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα.

Η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής, ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα είναι οι τέσσερις παίκτες που έφτασαν μέχρι τον τελικό, μετά και την τελευταία αποχώρηση, αυτή της Μαίρης Βιδάλη.

Ουσιαστικά δηλαδή, στον τελικό φτάνουν τα δύο ζευγάρια του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ καθώς οι δύο πρώτοι έχουν έρθει πολύ κοντά ενώ οι δύο τελευταίοι έχουν παραέρθει πολύ κοντά αν σκεφτεί κανείς ότι πρόσφατα διέρρευσε και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές προκαλώντας αναστάτωση στον σταθμό.

Αυτό μπορεί να μην προβλήθηκε στην tv, όμως, σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα γεγονότα στον φετινό κύκλο του ριάλιτι.

Από αυτά που είδαμε όμως στις οθόνες μας θυμόμαστε παρακάτω τις καλύτερες και πιο δυνατές στιγμές του Big Brother 2.

Καλεσμένη στο πρώτο live δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την περσινή νικήτρια, Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Με λευκό σύνολο που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της μπήκε στο πλατό και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Γιώτα Μυλωνά δήλωνε αρχηγόπουλο όμως λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Μία συγκλονιστική στιγμή όμως ήταν όταν η ίδια αποκάλυψε ότι είχε δολοφονηθεί ο σύντροφός της.

Η Έλενα Σπανού με τη σειρά της εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πρώην σύντροφό της και μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι για να περάσει το μήνυμά της. Ωστόσο, δεν κατάφερε να παρεμείνει για πολύ καιρό.

Ο Steve Milatos και ο Κωστής από την Κρήτη, έγιναν φιλαράκια μέσα στο σπίτι, όμως, οι στιγμές εντάσεων δεν έλειπαν ποτέ. Οι δυο τους μπορεί να ήταν πολύ κοντά, όμως, τσακωνόντουσαν συνέχεια!
Ο Κώστας Στυλιανάκης, ο Κρητικός από το Ηράκλειο που προαναφέραμε εκτός από τους τσακωμoύς, δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και ερωτεύτηκε!

"Δεν ξέρω τι έχω πάθει Παναγία μου", είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος για την Ελένη Σπανού.

Ο Steve Milatos έπεσε στα δίχτυα του έρωτα της Σύλιας Καραμολέγκου όμως εκείνη είχε σχέση έξω από το σπίτι. Ωστόσο, συνέχισαν να κάνουν παρέα ακόμα και μετά το παιχνίδι, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που τους είχαμε δει να έρχονται κοντά.

Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα είναι full in love και το κατάλαβαν από τις πρώτες κιόλας μέρες.
Δεν μπορούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους και μας χάρισαν μοναδικά στιγμιότυπα.

Έκπληξη αποτέλεσε και το γεγονός ότι η πρώην παίκτρια του Power of love, Άννα Ελευθερίου μπήκε και στο σπίτι του Big Brother. Ωστόσο, σε αυτό το ριάλιτι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά, όταν αποχώρησε όλοι ξέσπασαν σε κλάματα!
Μπορεί να συμμετείχε στον περσινό κύκλο, όμως, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και δικαίως να μπει στη λίστα με τις πιο σημαντικές στιγμές του φετινού Big Brother. Μπορεί να βρέθηκε εκεί μόνο μια φορά όμως έκανε χαμό και προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter.

Λίγο πολύ, το φετινό Big Brother θύμισε περισσότερο Power of love παρά το ριάλιτι που γνωρίζαμε!

Τέλος, κάποιοι από τους παίκτες μίλησαν στη «Γραμμή ζωής» για την πορεία και τη ζωή τους και συγκίνησαν! Η στήλη αυτή κόπηκε μετά από λίγο καιρό κι έτσι δεν πρόλαβαν όλοι να αποκαλύψουν πράγματα από την προσωπική τους ζωή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Η παίκτρια που αποχώρησε και αυτοί που πάνε στον μεγάλο τελικό!

Big Brother: Ο χορός της Κάκκαβα και το φόρεμα με φτερά... γαλοπούλας έφεραν πανικό στο Twitter

Πότε ρίχνουν αυλαία τα ριάλιτι σόου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved