Η γη της Ελιάς: Οι συγκινητικές αναρτήσεις Γεωργίου-Νικολάου για το αποψινό τελευταίο επεισόδιο
Media

Η γη της Ελιάς: Οι συγκινητικές αναρτήσεις Γεωργίου-Νικολάου για το αποψινό τελευταίο επεισόδιο

Η γη της Ελιάς: Απόψε ρίχνει αυλαία ο β' κύκλος της αγαπημένης σειράς του Mega και τόσο ο Κούλλης Νικολάου όσο και ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησαν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη αυτή δουλειά τους με συγκινητικές αναρτήσεις. 

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τελευταίο επεισόδιο και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Τελευταίο επεισόδιο σήμερα της αγαπημένης μας σειράς «η Γη της Ελιάς». Ευχαριστώ πρώτα πρώτα την σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου για το σενάριο αυτό που ερωτευτήκαμε και που μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτό της μυθοπλασίας! Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς μας για το μεράκι τους και την σκληρή τους δουλειά! Ευχαριστώ το συνεργείο μας που δουλεύει ασταμάτητα κάτω από όλες τις συνθήκες, και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Τους σκηνοθέτες, την παραγωγή μας, το post production και φυσικά το κανάλι μας @megatvcom για την στήριξη αυτά τα δυο χρόνια! Ευχαριστώ τον @koulisnikolaou μου! Κουλλη μου τα καταφέραμε για άλλη μια σεζόν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι!».

Από την πλευρά του ο Κούλλης Νικολάου, χαρούμενος για το τέλος μίας πολύ όμορφης σεζόν, ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου η οποία ήταν από την εποχή που είχαν πρωτογνωριστεί. Έγραψε μάλιστα στη λεζάντα της φωτό:

«Συναντηθήκαμε πριν 13 χρόνια από τα Άσπρα Μπαλόνια στο Μπρούσκο στο Ρουά Ματ στα Δίδυμα φεγγάρια στο τατουάζ στο κόκκινο νυφικό στις Οχτώ Λέξεις και τώρα ,απόψε το Τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης μας γη της Ελιάς δεύτερος κύκλος με ορθάνοιχτο ορίζοντα στον τρίτο κύκλο και με βλέμμα ψυχή και δύναμη στο Φαμαγκούστα είναι περίεργο συναίσθημα είναι το κάρμα των ανθρώπων που έπρεπε να Συναντηθούν και από την Τροία να φτάσουν στην Ιθάκη και η Ιθάκη είναι η στεριά μας είναι η φωλιά των ονείρων μας!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved