Μάρινα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision
Media

Μάρινα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

H Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 15:00, στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή Στούντιο 4, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαίου 2024.

Η Μαρίνα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024 και μάλιστα έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στον αέρα της ΕΡΤ.

«Ήταν κάτι που το συζητάγαμε εδώ και κάποια χρόνια, δεν ήταν ο καιρός να συμβεί πριν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα. Νιώθω πιο σίγουρη.

satti.jpeg

Είναι τρίτη χρονιά που το συζητάμε με αυτή τη διοίκηση της ΕΡΤ. Νιώθω ότι μπορώ να το διαχειριστώ φέτος. Δεν έχω άγχος. Όπως το φαντάζομαι είναι σαν τα ταξίδια που κάνουμε και τραγουδάμε σε άλλες χώρες.

Αν συνεχίσω να το βλέπω έτσι, ανυπομονώ. Στη μαμά μου δεν το έχω πει, σήμερα θα το μάθει. Στον αδελφό μου το έχω πει και στον δάσκαλο του τραγουδιού. Θα κάνουμε τριπλά μαθήματα.

Δεν υπάρχει τραγούδι, έχουμε διάφορες ιδέες, έχω και κάποια δικά μου, είναι ωραίο να υπάρχει διάλογος. Η ΕΡΤ έχει δώσει στοιχεία που οι δημιουργοί μπορούν να δώσουν τις προτάσεις τους», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες της δηλώσεις:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved