Media

Στέφανος Βούρος: Η συνέντευξη - μάθημα ζωής του γιου του Γιάννη Βούρου που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα

Gossip-tv Team

 

O Στέφανος Βούρος , γιος του Γιάννη Βούρου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και έδωσε μια συνέντευξη – μάθημα ζωής. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία, το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα αρχικά για πλάκα. Εγώ είμαι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Έχω μάθει να γράφω κανονικά από παιδάκι»!

Και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν μικρός είχαμε σκεφτεί το θέμα της μεταμόσχευσης. Από τη στιγμή που δε μου δημιουργεί πρακτικό πρόβλημα, δεν μπήκα στη διαδικασία»!

Και υπογράμμισε: «Δεν ντράπηκαν ποτέ οι δικοί μου και δεν ντράπηκα και εγώ ποτέ. Το να μιλάω απενοχοποιημένα βοηθάει κάποιους άλλους»!

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε: «Το διαζύγιο των γονιών μου το βίωσα πολύ εύκολα, γιατί δεν έζησα τσακωμούς στο σπίτι»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός που πήγα σε σχολείο που δεν είναι κακά παιδιά; Με τη στάση μου με επέβαλα», ανέφερε για το πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια.

Τέλος ανέφερε: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω γυναίκες που μου άρεσαν, ωστόσο καμία δεν μου είπε ότι με απορρίπτει λόγω δαχτύλων. Από μικρός ήθελα οικογένεια, αλλά πρέπει πρώτα να βρω μια κοπέλα».

Δείτε τη συνέντευξή του παραπάνω στο Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved