Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η βασίλισσα Ελισάβετ στον εξώστη του Παλατιού – «Είμαι βαθιά συγκινημένη
Hollywood

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η βασίλισσα Ελισάβετ στον εξώστη του Παλατιού – «Είμαι βαθιά συγκινημένη

Η Μεγάλη Βρετανία γιόρτασε για τέσσερις ημέρες το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία συμπλήρωσε 70 χρόνια στον θρόνο.

Οι ημέρες αυτές ήταν γεμάτο με παρελάσεις και συναυλίες ενώ κηρύχθηκαν αργίες η περασμένη Πέμπτη και η περασμένη Παρασκευή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στον εξώστη του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσει το πλήθος και να σηματοδοτήσει το τέλος των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της.

Στην παρέλαση μάλιστα παρέλασε το ολόγραμμα του νεότερου εαυτού της Βασίλισσας Ελισάβετ, σε μια ολόχρυση άμαξα και κάπως έτσι τέλειωσαν όλοι οι εορτασμοί.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά το πέρας των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου με τις δηλώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ:

«Όταν έρχεται η στιγμή για να σηματοδοτήσεις τα εβδομήντα χρόνια ως η Βασίλισσα σας, δεν υπάρχουν οδηγίες για τον σωστό τρόπο να το κάνεις. Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Αλλά νιώθω υποχρεωμένη και βαθιά συγκινημένη που τόσοι πολλοί άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο μου.

Αν και μπορεί να μην παρακολούθησα προσωπικά σε κάθε εκδήλωση, η καρδιά μου ήταν μαζί σας και παραμένω αφοσιωμένη στο να σας υπηρετήσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Έχω εμπνευστεί από την καλοσύνη και τη χαρά που ήταν τόσο εμφανή τις τελευταίες μέρες και ελπίζω αυτή η ανανεωμένη αίσθηση της συντροφικότητας μας να είναι αισθητή για πολλά χρόνια ακόμα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις ευχές σας και για τον ρόλο που παίξατε όλοι σε αυτές τις χαρούμενες γιορτές».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved