Hollywood

Justin Bieber: Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά από την παράλυση του προσώπου!

Gossip-tv Team

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Justin Bieber, μιας και ο φίλος του, Usher ενημέρωσε μέσα από ένα βίντεο ότι τα πηγαίνει περίφημα!

Είναι ένας από τους κορυφαίους star, ο οποίος και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια, μιας και απο την εφηβεία του ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι!

Πριν από λίγους μήνες, ο Justin Bieber δημοσιοποίησε το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει, μιας και ο ίδιος διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt που έχει ως αποτέλεσμα της παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου του. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και μετά την ανακοίνωση του σοβαρότατου προβλήματός του, ο Justin Bieber με την σύζυγό του, όλον αυτόν τον καιρό, έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες εξόδους, μιας και οι paparazzi τους έχουν πετύχει πολλές φορές σε nightouts που έχουν πραγματοποιήσει.

Ο Usher δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών και της οικογένειάς του» υποστηρίζοντας ότι ο τραγουδιστής τα πηγαίνει πολύ καλύτερα με την υγεία του!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved