5+1 fun facts για το Poor Things: Η ξενάγηση του Λάνθιμου στη Γλασκόβη & το «ατύχημα» της Μπέλλα!
Emma Stone in POOR THINGS. Photo Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.
Hollywood

5+1 fun facts για το Poor Things: Η ξενάγηση του Λάνθιμου στη Γλασκόβη & το «ατύχημα» της Μπέλλα!

Η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ βρίσκεται μία ανάσα μακριά και το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής!

Έχοντας κερδίσει ήδη το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας - Κωμωδίας ή Μιούζικαλ και το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την Έμα Στόουν στις Χρυσές Σφαίρες, το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου δείχνει να έχει κατακτήσει και τις καρδιές του κοινού.

Τώρα, ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει στρέψει το βλέμμα του προς τα Όσκαρ με μεγάλες αξιώσεις αφού η ταινία του έχει αποσπάσει ήδη 11 υποψηφιότητες.

Γιώργος Λάνθιμος: Από το μπάσκετ και τα video clip, στις 7 υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες

oscars_awards.2.0.2.4_1706051767_3286922920963789263_39700406409.webp

Παρακάτω μπορείς να μάθεις 5+1 facts για την εμβληματική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Fun Facts για το Poor Things

1. Το 2009, ο Γιώργος Λάνθιμος ήρθε σε επαφή με τον συγγραφέα Alistair Gray προκειμένου να ζητήσει άδεια για τη διασκευή του βιβλίου Poor Things. Τότε, ο Alistair Gray ξενάγησε τον Έλληνα σκηνοθέτη στη Γλασκώβη και σε όλες τις τοποθεσίες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

2. Ο χαρακτήρας της Μπέλα Μπάξτερ που ερμηνεύει η Έμα Στόουν είναι εμπνευσμένος από τον πίνακα του Έγκον Σίλε «Nude Girl Standing With Long Black Hair & Blue-Black Drape».

poor-things.webp

3. Ο Μαρκ Ράφαλο έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν του αρέσει καθόλου να γυρίζει σκηνές σεξ και γυμνό. Παρόλα αυτά τις σκηνές με την Έμα Στόουν τις απόλαυσε εξαιτίας του χιούμορ της.

4. Ο Γουίλεμ Νταφόε προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τις πολλές ώρες που χρειαζόταν για να πετύχει το μακιγιάζ του: «Τέσσερις ώρες μέσα, δύο ώρες έξω κάθε μέρα - εμφανίζομαι στις τρεις η ώρα το πρωί, κάθομαι στην καρέκλα, διαλογίζομαι και προσπαθώ να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι πρέπει να στέκομαι ακίνητος. Δεν μπορείς να κοιμηθείς γιατί είναι αρκετά περίπλοκο αφού πρέπει να δουλέψεις με τους ανθρώπους που σε βάφουν. Είναι εκνευριστικό, αλλά μου άρεσε να δουλεύω με μια μάσκα - κυριολεκτικά, μια μάσκα».

poor-things.png

Γουίλεμ Νταφόε, Poor Things

5. Το εμβληματικό μαλλί της Μπέλα Μπάξτερ είναι ατύχημα! Κανονικά η πρωταγωνίστρια της ταινίας έπρεπε να είχε καστανά μαλλιά. Επειδή όμως ο hair colorist τής τα έβαψε κατά λάθος με μία πιο σκούρα απόχρωση, αποφάσισαν πως θα τα κρατήσουν ως έχει.

6. Τα μανίκια στο νυφικό της Bella είχαν πλάτος που αγγίζει το ένα μέτρο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved