Στη δημοσιότητα η διαθήκη του Μάθιου Πέρι - Πού αφήνει τι
Hollywood

Στη δημοσιότητα η διαθήκη του Μάθιου Πέρι - Πού αφήνει τι

Τα φώτα της δημοσιότητας είδε η διαθήκη που άφησε πίσω του ο Μάθιου Πέρι, πέντε μήνες μετά τον θάνατό του. 

Κατά περίεργο τρόπο, όπως αποκαλύφθηκε με τη δημοσιοποίηση της διαθήκης από την DailyMail.com, ο Μάθιου Πέρι είχε αποκλείσει από κάθε δικαίωμα τα παιδιά που πιθανόν να αποκτούσε μετά τη σύνταξή της που έγινε το 2009.

Βραβεία Emmy: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό βίντεο

7f596145-aniston-perry.jpg

Ένα άλλο σημείο όπου μπορεί να σταθεί κανείς είναι το ύψος του ποσού που υπολογίζεται η περιουσία του διάσημου ηθοποιού που υπολογίζεται «λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο δολάρια».

Ο Μάθιου Πέρι άφησε πίσω του ένα καταπίστευμα με το όνομα «Άλβι Σίνγκερ Living Trust», όνομα εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα του Άλεν στην ταινία «Νευρικός Εραστής» του 1997.

Δικαιούχοι του καταπιστεύματος, σύμφωνα πάντα με όσα δημοσιοποιήθηκαν, είναι η Λίζα Φέργκιουσον και η πρώην σύζυγος του Μάικ Μάγιερς, Ρόμπιν Ρούζαν, που αναφέρονται ως συνεκτελεστές της διαθήκης. Δικαιούχοι φυσικά ο πατέρας του ηθοποιού Τζον Πέρι, η μητέρα του Σούζαν Μόρισον, η ετεροθαλής αδερφή του Κέιτλιν Μόρισον αλλά και η πρώην σύντροφός του Ρέιτσελ Νταν.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως οι γονείς του πιθανότατα να αναλάβουν τα δικαιώματα από τις ταινίες και τις σειρές του. Επίσης θα έχουν να λαμβάνουν και από τα απομνημονεύματά του.

Matthew-Perry-Cover.png

Μάθιου Πέρι

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου όταν βρέθηκε αναίσθητος στην πισίνα του σπιτιού του. Μετά από ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκαν υψηλές ποσότητες κεταμίνης στον οργανισμό του που πιθανολογείται ότι ήταν και η ουσία που επέφερε τον θάνατό του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved