Γουίλις-Μουρ: Αν και χωρισμένοι, κοιτάζονται σαν ερωτευμένοι! Τα στιγμιότυπα από το σπίτι του σταρ
Instagram / demimoore
Hollywood

Γουίλις-Μουρ: Αν και χωρισμένοι, κοιτάζονται σαν ερωτευμένοι! Τα στιγμιότυπα από το σπίτι του σταρ

Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, του ευχήθηκε, συνοδεύοντας τα γλυκά της λόγια για εκείνον με τρεις τρυφερές φωτογραφίες!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που ανήρτησε η Ντέμι Μουρ στο Instagram, ο Μπρους Γουίλις φαίνεται να συνομιλεί μαζί της, ενώ στη δεύτερη παίζει με την εγγονή του Λουέτα, το πρώτο παιδί της κόρης του, Ρούμερ.

Ταλούλα: Η αποκάλυψη της 30χρονης κόρης του Μπρους Γουίλις ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Demi-Moore-
Demi-Moore-

Όσον αφορά την τρίτη φωτογραφία, φαίνεται να είναι ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, με τον Μπρους Γουίλις να ποζάρει αγκαλιά με τις τρεις μεγαλύτερες κόρες του τις οποίες έχει αποκτήσει με την Ντέμι Μουρ.

Demi-Moore

«Χρόνια πολλά BW! Σε αγαπάμε και είμαστε ευγνώμονες που σε έχουμε στη ζωή μας» έγραψε η 61χρονη ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες.

Τι είναι η μετωποκροταφική άνοια από την οποία πάσχει ο σταρ

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει διαγνωστεί εδώ και αρκετό καιρό με μετωποκροταφική άνοια, μία ασθένεια που προκαλεί απώλεια μνήμης, προοδευτική έκπτωση της γνωστικής λειτουργίας, αλλά και αλλαγές στην προσωπικότητα και εναλλαγές της διάθεσης του ασθενούς, προσφάτως διαπιστώθηκε ότι δεν αναγνωρίζει ούτε την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ με την οποία έκανε τρία παιδιά και έζησε 13 χρόνια μαζί.

taloula-willis-(2).jpg

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Today Show αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιτωπίζει ένας ασθενής που πάσχει από τη συγκεκριμένη νόσο αλλά και η οικογένειά του μαζί με αυτόν. «Η άνοια είναι μια δύσκολη ασθένεια, δύσκολη για το άτομο που διαγιγνώσκεται αλλά και για όλη την οικογένεια -είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια».

Εκείνο που έδειξε να στενοχωρεί περισσότερο τη γυναίκα του Μπρους Γουίλις είναι το γεγονός ότι λόγω της ασθένειάς του έχει χάσει τη χαρά της ζωής καθώς ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια. Να θυμίσουμε ότι ο Μπρους Γουίλις είχε διαγνωστεί με τον συγκεκριμένο τύπο άνοιας στις αρχές του 2023 με τον ίδιο και τη σύζυγό του σε κοινή τους δήλωση στο instagram να ανακοινώνουν ότι ο διάσημος ηθοποιός αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved