Γάμος Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Το bachelor party μόλις ξεκίνησε - Δείτε τι γίνεται (exclusive)
Showbiz

Γάμος Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Το bachelor party μόλις ξεκίνησε - Δείτε τι γίνεται (exclusive)

Γάμος Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Ο γάμος μπορεί να είναι αύριο (8/6), όμως το πάρτι ξεκίνησε από απόψε (7/6).

«Θα καεί το πελεκούδι» στην Κρήτη, αν κρίνουμε από το τι συμβαίνει αυτή την ώρα στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στην παραλία όπου θα γίνει ο γάμος του αγαπημένου ηθοποιού, Στράτου Τζώρτζογλου και της εκλεκτής της καρδιάς του, Σοφίας Μαριόλα.

Έχει ξεκινήσει ήδη το bachelor party και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο.

Οι καλεσμένοι βρέθηκαν στην παραλία και υποδέχτηκαν το ζευγάρι με το τραγούδι «Για πάντα μαζί».

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv.gr, ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη ψηλά με τα χέρια του και τη στριφογυρνάει, ενώ η χαρά και των δύο δεν κρύβεται.

Η Σοφία, μάλιστα, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, εμφανίστηκε με το μαγιό της που φυσικά και έγραφε επάνω «Bride»! Τι άλλο θα μπορούσε να φορέσει αυτή την ημέρα άλλωστε!

Στην παραλία έχει στηθεί ένα μπάνερ, με τους καλεσμένους να φωτογραφίζονται εκεί και να δίνουν τις ευχές τους, ενώ φορούν μπλούζες που στη στάμπα απεικονίζεται το ζευγάρι.

Η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσίπρης, θα αλλάξουν στέφανα και βέρες στο ερωτευμένο ζευγάρι, όμως, μέχρι τότε θα το γλεντήσουν με την ψυχή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί και πάρτε μια γεύση από όσα γίνονται εκεί και φυσικά ποιους είδαμε εκεί:

Δείτε τα βίντεο που εξασφαλίσαμε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved