Η Παπαρίζου γιορτάζει με τον Ανδρέα της την επέτειό τους και το μοιράζεται με τον πιο τρυφερό τρόπο
Showbiz

Η Παπαρίζου γιορτάζει με τον Ανδρέα της την επέτειό τους και το μοιράζεται με τον πιο τρυφερό τρόπο

Η Έλενα Παπαρίζου πριν από περίπου μία εβδομάδα γιόρτασε τα γενέθλιά της και τώρα έρχεται άλλη μία γιορτή για την ίδια, η οποία δείχνει πολύ ευτυχισμένη!

Παρ' όλο που η Έλενα Παπαρίζου σπάνια μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με τα προσωπικά της και μάλιστα δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ φωτογραφία της από τον γάμο της ντυμένη νυφούλα, όταν είναι πολύ χαρούμενη, θέλει να μοιράζεται αυτή τη χαρά της.

Όπως συνέβη σήμερα που ανέβασε φωτογραφία με ένα γλυκό -μάλλον πρόκειται για λαχταριστό μιλφέιγ- με κεριά που σχημάτιζαν τον αριθμό 10.

Ναι, η Έλενα γιορτάζει την επέτειό της, και συγκεκριμένα τα δέκα χρόνια από τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη με τον οποίο όχι μόνο είναι ευτυχισμένη αλλά δείχνει και πολύ ερωτευμένη.

Ακόμα και δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους, αυτή η σπίθα του έρωτα δείχνει να υπάρχει ακόμα ανάμεσά τους και οι δυο τους δεν έχουν αφήσει τη ρουτίνα ή την καθημερινότητα να πάρουν μαζί τους αυτόν τον έρωτα.

Ούτε στο ελάχιστο δεν έχουν μειωθεί τα δυνατά συναισθήματα εκείνων των πρώτων ημερών του έρωτά τους και αυτός είναι σίγουρα ένας πολύ καλός λόγος για να το γιορτάζουν.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί τον Φεβρουάριο του 2012 όμως παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς κανείς να το πάρει είδηση. Δεν έχει αλλάξει όμως τίποτα ανάμεσά τους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή που περνούν μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Έλενα Παπαρίζου σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved