Αμαρυλλίς: Η πρώτη φωτογραφία με τον τριών μηνών γιο της- Η αγκαλιά και τα τρυφερά λόγια!
Showbiz

Αμαρυλλίς: Η πρώτη φωτογραφία με τον τριών μηνών γιο της- Η αγκαλιά και τα τρυφερά λόγια!

Η Αμαρυλλίς, πριν από τρεις μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο και απο την πρώτη στιγμή, της έχει "κλέψει" την καρδιά.

Με τον σύζυγό της, Κώστα Ματσίκα, διανύουν ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή τους, μιας και ο μικρός ολοκλήρωσε την οικογένειά τους και την αγάπη τους.

Με αφορμή της ημέρα της μητέρας, η Αμαρυλλίς γιόρτασε για πρώτη φορά με αυτόν τον ξεχωριστό "τίτλο", με την ίδια να νιώθει ευγνώμων και ιδιαίτερα χαρούμενη, μιας και το να γίνει μανούλα και να αποκτήσει παιδάκι ήταν ένα από τα πιο μεγάλα ονειρά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει επιλέξει να μην δείχνει το μωρό στα social media, μιας και διάφορες δημοσιεύσεις που έχει κάνει, ποτέ δεν έχουμε δει το προσωπάκι του.

Αυτήν την φορά, η Αμαρυλλίς, θέλοντας να κάνει ένα ποστ για την γιορτή της μητέρας, είπε να κάνει την ανατροπή και να ανεβάσει το πρώτο στιγμιότυπο με των τριών μηνών γιο της δημόσια, με την ίδια να τον κρατά στην αγκαλιά της και να δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Μάλιστα, την ανάρτησή της συμπλήρωσαν και τα άκρως συγκινητικά της λόγια, με την ίδια να γράφει:

"Ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γιορτάσω αυτή τη μέρα!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες❤️ #firstmothersday #mothersday #blessed"

Δείτε την δημοσίευσή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CdTwDykjS1n

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved