Ζέτα Μακρυπούλια: Αγαπάει τα φυτά και αυτή είναι η νέα συνήθεια που έχει αποκτήσει
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Αγαπάει τα φυτά και αυτή είναι η νέα συνήθεια που έχει αποκτήσει

Την Ζέτα Μακρυπούλια την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και τηλεπαιχνιδιού, «Ρουκ Ζουκ», το οποίο μας χαρίζει άφθονο γέλιο.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια στον ελεύθερο χρόνο της επιλέγει να περνά χαλαρές στιγμές στο υπέροχο σπίτι που έχει δημιουργήσει και που είναι το μέρος που μπορεί να είναι «ελεύθερη».

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ένα εντυπωσιακό σπίτι με minimal διακόσμηση και πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, έχει μετατρέψει τη βεράντα της σε μια μικρή όαση και όπως αποκάλυψε και η ίδια, η νέα της συνήθεια είναι η κηπουρική. Λατρεύει να περιποιείται τα λουλούδια της και έχει αποκτήσει μαζί τους μία ιδιαίτερη σχέση.

Στις φωτογραφίες φαίνεται πως η βεράντα της είναι γεμάτη με μεγάλες ξύλινες γλάστρες με πράσινα δένδρα και λουλούδια, ενώ υπάρχει και μια όμορφη καρέκλα εξωτερικού χώρου.

«Τσα! Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη; Τα φυτά! Πάντα τα αγαπούσα, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Τους μιλάω, τα χαϊδεύω, τα φυτεύω, μετράω κάθε μέρα πόσο μεγαλώνουν, τα μεταφυτεύω, αγοράζω κι άλλα κι ας μην έχω που να τα βάλω… Υπάρχει κάποια τρέλα!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε παρακάτω στη gallery την υπέροχη βεράντα της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved