Θοδωρής Φραντζέσκος: Έγινε νονός και αυτές είναι οι πρώτες φωτό από την βάπτιση!
Showbiz

Θοδωρής Φραντζέσκος: Έγινε νονός και αυτές είναι οι πρώτες φωτό από την βάπτιση!

Ο ηθοποιός Θοδωρής Φραντζέσκος έγινε νονός στην Ικαρία και με ένα του πόστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε και δημόσια τις ευχές του στο βαφτιστήρι του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το "Κόκκινο Ποτάμι" ενώ κατέχει εναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος βρέθηκε στην Ικαρία για την βάπτιση του γιου αγαπημένων του φίλων και μάλιστα ήταν ο νονός. Ο αγαπημένος ηθοποιός, λίγο μετά το μυστήριο, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με το βαφτιστήρι του, αλλά και τους γονείς του. Ο ηθοποιός ήταν ένας πανέμορφος νονός, μιας και είχε επιλέξει να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο και ένα σκούρο μπλε παντελόνι, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: "Ήρθε κι αυτή στιγμή ! Παιδιά ήμασταν στη Σάμο και βλέπαμε τους μεγάλους φίλε ! Τώρα εμείς είμαστε οι μεγάλοι ! Πως περνάει ο καιρός ε; Μεγάλε μου Στάμ σου εύχομαι να είσαι καλότυχος και γερός!Να σε χαίρονται οι υπέροχοι γονείς σου που θαυμάζω απεριόριστα και όταν μεγαλώσεις να μας βγάζεις και καμία βόλτα εεε!!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved