Παύλος Γλύξμπουργκ - Μαρί Σαντάλ: Η ανάρτηση για τα 28 χρόνια γάμου-«Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου»
Showbiz

Παύλος Γλύξμπουργκ - Μαρί Σαντάλ: Η ανάρτηση για τα 28 χρόνια γάμου-«Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου»

28 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε την 1η Ιουλίου του 1995 στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα της συγκεκριμένης χρονιάς.

Ο Παύλος θέλησε να κάνει μία τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τη σύζυγό του. Στη λεζάντα σημείωσε:

«28 χρόνια γάμου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, τα παιδιά μας και μυαλό σου», έγραψε ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Δείτε την ανάρτησή του Παύλου Γλύξμπουργκ:

https://www.instagram.com/p/CuJmLtVulmI/

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με 5 παιδιά: την Μαρία- Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον Αχιλλέα – Ανδρέα, τον Οδυσσέα – Κίμωνα και τον Αριστείδη – Σταύρο.

Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Το υπέροχο βίντεο από τον γάμο τους πριν 27 χρόνια με αφορμή την επέτειό τους!

Πέρυσι την ίδια ακριβώς ημέρα η Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε βίντεο από τον γάμο της το 1995.

https://www.instagram.com/reel/Cfdzq6Glvv3/

Το 1992 o 25χρονος τότε Παύλος ήταν καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων του εφοπλιστή Φίλιππου Νιάρχου στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. Εκεί o Αλέξανδρος Παπαμάρκου του σύστησε την 24χρονη Μαρί Σαντάλ Μίλερ.

O ίδιoς θα διηγηθεί αργότερα για τη γνωριμία τους: «Ο Αλέκος κανόνισε να πάω μαζί του για παρέα. Δεν ήθελα να πάω. Ήξερα ότι θα ήταν μια σημαντική συνάντηση, γιατί ο Αλέκος μού έλεγε για εβδομάδες ότι είχε γνωρίσει τον ιδανικό άνθρωπο για μένα. Δεν ένιωθα άνετα παρ’ όλα αυτά. Προσπάθησα να το αποφύγω. Εκείνος δεν απάντησε ποτέ στα τηλεφωνήματά μου. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε στο αεροδρόμιο, οπότε κατέληξα να πάω. Δανείστηκα ένα navy blue κοστούμι Chanel από τη μητέρα μου και έδειχνα πραγματικά πολύ σημαντικός. Ο Αλέκος δεν είχε απλά διασφαλίσει ότι και οι δυο θα βρισκόμασταν στο ίδιο μέρος, αλλά μας έβαλε να καθίσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο στο δείπνο… Με είχε συναρπάσει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είχαν αμέτρητες συντρόφους και παράλληλες σχέσεις. Πάντα είχα μία σύντροφο και όταν τελείωνε απλά προχωρούσα στην επόμενη σχέση. Τη στιγμή που είδα τη Μαρί, είπα μέσα μου “αυτό είναι που έψαχνα”. Ο Αλέκος είχε δίκιο. Είναι από τους πιο τρυφερούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved