Η luxurious εμφάνιση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και το machy machy σύνολο των Μουρίκη – Κυριακίδη
Showbiz

Η luxurious εμφάνιση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και το machy machy σύνολο των Μουρίκη – Κυριακίδη

Στο Παλλάς συναντήσαμε τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου μετά από καιρό αλλά και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

Το βράδυ της Τρίτης (24-10) ο σκηνοθέτης των επιτυχιών Γιώργος Βάλαρης δημιούργησε και παρουσίασε μια σύγχρονη «Δαλιδά», την αισθαντική ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη, σε μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση στο Θέατρο Παλλάς.

Το «DALIDA - LA DIVA» είναι μια υπερπαραγωγή, ωδή στη γυναίκα-μύθο που σφράγισε την εποχή της με το πλούσιο και διαχρονικό της έργο και εξακολουθεί να σαγηνεύει το κοινό με την μυθιστορηματική ζωή της.

IMG_8291.jpg

Στο Παλλάς βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι ανάμεσα στους οποίους η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία έκανε μια απίθανη εμφάνιση με ένα υπέροχο σύνολο αλλά και το αγαπημένο ζευγάρι με machy machy σύνολο σε αποχρώσεις του μπλε.

Το νήμα της ζωής και της πορείας της μεγάλης Δαλιδά ξετυλίγεται μέσα από τα πασίγνωστα και κλασικά πλέον τραγούδια (Paroles Paroles, Malade, Gigi In Paradisco κ.α.) και τα κείμενα που υπογράφει ο Γιώργος Βάλαρης -βασισμένα στη ζωή της- τα οποία πραγματεύονται κυρίαρχα θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης, της αγάπης, του έρωτα, της απελπισίας και του θανάτου. Ένα μοντέρνο εικαστικό-οπτικοακουστικό θέαμα, με σπουδαίους συντελεστές και ένα θίασο από ηθοποιούς και χορευτές που πλαισιώνουν την ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη, στην εντυπωσιακή σκηνή του Θεάτρου Παλλάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved