«Σε αγαπάμε παππού» - Η ανάρτηση της Μενούνος για τα πρώτα γενέθλια του πατέρα της με την εγγονή του
Showbiz

«Σε αγαπάμε παππού» - Η ανάρτηση της Μενούνος για τα πρώτα γενέθλια του πατέρα της με την εγγονή του

Τα πρώτα του γενέθλια ως παππούς πέρασε ο πατέρας της Μαρίας Μενούνος και όπως ήταν φυσικό το κλίμα στο σπίτι ήταν εορταστικό.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα απολαμβάνουν τη νέα καθημερινότητα που έφερε ο ερχομός της κόρης της.

Σας θυμίζουμε πως η ίδια υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Κέβιν Αντέργκαρο μέσω παρένθετης μητέρας, πριν από μερικούς μήνες.

Ο πατέρας της δε θα μπορούσε να πάρει καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του και μία αγκαλιά από τη μικρή Αθηνά είναι το σπουδαιότερο που μπορεί να έχει ένας παππούς.



Θέλοντας να τον τιμήσει και να του ευχηθεί δημόσια η διάσημη κόρη του, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της να κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη της και μία κάρτα, η οποία λέει: «Σε αγαπάμε παππού».

Στον πάγκο της κουζίνας, υπάρχει μια ακόμα κάρτα, που γράφει: «Χαρούμενα γενέθλια», ενώ η Μαρία Μενούνος έγραψε κάτω από τη δημοσίευσή της: «Χαρούμενα γενέθλια παππού. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Δείτε την εικόνα που ανέβασε στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved