Η Θεσσαλονίκη στους δρόμους τραγουδώντας «Απ' τον Βορρά μέχρι τον Νότο», στη μνήμη του Βασίλη Καρρά!
Showbiz

Η Θεσσαλονίκη στους δρόμους τραγουδώντας «Απ' τον Βορρά μέχρι τον Νότο», στη μνήμη του Βασίλη Καρρά!

Μία ολόκληρη πόλη, η αγαπημένη του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, εκεί που έκανε τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα, η Θεσσαλονίκη του, θρηνεί για τον χαμό του. 

Νέοι και νέες αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, θαυμαστές του αξέχαστου καλλιτέχνη, έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς απόψε (24/12) σε κεντρικά σημεία της πόλης και τραγουδούν ρυθμικά μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά.

Όλο και περισσότερα βίντεο κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους Θεσσαλονικείς να αποχαιρετούν, με τον δικό τους τρόπο, τον λαϊκό τραγουδιστή.

karras-(2).jpg

Στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου, εκεί όπου συχνάζουν αυτές τις γιορτινές μέρες παραδοσιακά κάθε χρόνο νέοι και όχι μόνο, τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας κρασί και μπύρες, απόψε άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά το «Απ' το Βορρά μέχρι τον Νότο», μία τεράστια επιτυχία του Βασίλη Καρρά. Δείτε το βίντεο:

Σε άλλα σημεία της πόλης, θαυμαστές του καλλιτέχνη τραγουδούν το «Γύρισε», με νόημα, μετά τον θάνατο του αξέχαστου Βασίλη Καρρά, του τραγουδιστή της «καψούρας» όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν πολλοί.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου, μετά από ανακοπή που υπέστη λόγω σοβαρών επιπλοκών της υγείας του. Ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, με τον καρκίνο ενώ τις τελευταίες δύο μέρες είχε διαγνωστεί και με κορονοϊό ενώ νοσηλευόταν.

Διαβάστε επίσης:

«Και τώρα…Χαμηλώστε τα Φώτα» - Το Twitter αποχαιρετά τον Bασίλη Καρρά

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου όταν έμαθε για τον θάνατο του Καρρά - Του αφιέρωσε το «Γέλα μου»

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τον χαμό του Βασίλη Καρρά και τον αποχαιρετά: «Καλό ταξίδι άρχοντα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved