Χάρης Γρηγορόπουλος: «Το 80% του ελληνικού πληθυσμού με γνωρίζει ως Τρελαντώνη»
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Το 80% του ελληνικού πληθυσμού με γνωρίζει ως Τρελαντώνη»

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του, ειδικά μετά τον σπουδαίο ρόλο του ως Τρελαντώνης στο Καφέ της Χαράς που τον έκανε ακόμα πιο αγαπητό. 

Ο ίδιος μιλάει για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μετά από αυτή την επιτυχία, παραδέχεται ότι ο συγκεκριμένος ρόλος τον «σημάδεψε» και δείχνει πολύ χαρούμενος για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο...

Χάρης Γρηγορόπουλος: Η γνωριμία με τη Φωτεινή Ντεμίρη, ο έρωτας & ο γάμος τους που κρατάει 30 χρόνια

Ο ρόλος σας στο «Καφέ της Χαράς» μέχρι σήμερα είναι από τους πιο αγαπητούς στην τηλεόραση. Περιμένατε ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία;

Όχι, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτή την τόσο μεγάλη και απρόσμενη επιτυχία. Το αντίθετο, μάλιστα! Φοβόμουν πως αυτό που κάνω είναι πολύ επικίνδυνο υποκριτικά. Βεβαίως, η σειρά βγήκε στον αέρα, έσκισε και εγώ έκανα προσωπική επιτυχία.

Σας ενοχλεί που κάποιοι μπορεί να σας ξέρουν ως «Τρελαντώνη»;

Τι εννοείς κάποιοι; Το 80% του ελληνικού πληθυσμού με γνωρίζει ως Τρελαντώνη. Αν είναι δυνατόν να με ενοχλούν η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος, κάτι το οποίο επιθυμεί κάθε ηθοποιός.

Ο ρόλος σας στη σειρά βοήθησε την καριέρα σας;

Θεωρώ πως ο ρόλος αυτός «σημάδεψε» την καριέρα μου περισσότερο, παρά τη βοήθησε. Ολα τα νομίσματα, εξάλλου, έχουν δύο όψεις.

Σήμερα την ελληνική τηλεόραση πώς τη σχολιάζετε; Θεωρείτε πως γίνεται καλύτερη ή χειρότερη;

Η ελληνική τηλεόραση αναπαράγει κάθε φορά τον εαυτό της. Οταν μια σειρά κάνει επιτυχία, θα γίνουν άλλες τέσσερις πέντε σαν κι αυτή. Με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να έχουμε σχεδόν αποκλειστικά σειρές με ανάπλαση εποχής. Λείπει το σύγχρονο στοιχείο. Το φρέσκο.

Είστε ενεργός για περισσότερα από 40 χρόνια ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Εχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές στην καριέρα σας; Αν ναι, πώς τις αντιμετωπίσατε;

Ολα αυτά τα 40 χρόνια, λοιπόν, δυσκολεύτηκα δύο φορές! Τη μία όταν κατέβηκε στη μέση της σεζόν μια παράσταση και τη δεύτερη όταν κόπηκε μια σειρά στη τηλεόραση. Αντιμετώπισα τις δύσκολες αυτές στιγμές με ψυχραιμία και υπομονή.

Αναφορικά με το #MeToo, πιστεύετε ότι τα πράγματα στο θέατρο έγιναν καλύτερα; Υπήρξε κάποιου είδους «ξεσκαρτάρισμα»;

Αναμφίβολα έγινε κάποιο ξεσκαρτάρισμα και, κυρίως, είναι σαν να ξημέρωσε μια καινούργια μέρα στο επάγγελμα, κατά τη διάρκεια της οποίας κάποιος με κακοποιητικές διαθέσεις θα το σκεφτεί πολύ καλά προτού τις επιβάλει.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved