Επίτευξη του ζητούμενου σε έναν Ωριαίο χάρτη
Astrology

Επίτευξη του ζητούμενου σε έναν Ωριαίο χάρτη

Οι τρόποι με τους οποίους σε μία ωριαία ερώτηση πραγματοποιείται ή όχι το ζητούμενο

(A key to the Whole Art of Astrology, βιβλίο 1ο, σελ. 94-96)

Ενδείξεις εκπλήρωσης του ζητούμενου σε έναν ωριαίου χάρτη (Perfection)

Υπάρχουν διάφοροι πλανητικοί σχηματισμοί, σύμφωνα με τους οποίους μπορεί κάποιος να ανακαλύψει, αν το θέμα με το οποίο σχετίζεται ένας χάρτης θα έλθει ή όχι εις πέρας, είτε η έκβασή του είναι θετική είτε αρνητική.

Αναλυτικότερα, οι τρόποι με τους οποίους σε μία ωριαία ερώτηση πραγματοποιείται ή όχι το ζητούμενο αναφέρονται παρακάτω:

Εκπλήρωση του ζητούμενου

Σύνοδος: Όταν ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και o σημειοδότης του ζητούμενου τείνουν σε όψη συνόδου, χωρίς να μεσολαβούν τα φαινόμενα της παρεμπόδισης ή της υπαναχωρήσεις, στον ωροσκόπο ή σε οποιαδήποτε γωνία, τότε το ζητούμενο εύκολα θα πραγματοποιηθεί.

Τρίγωνο ή Εξάγωνο: Όταν οι δύο κύριοι σημειοδότες τείνουν σε τρίγωνο η εξάγωνο και προέρχονται από καλούς οίκους, έχουν θεμελιώδεις δυνάμεις και δεν σχηματίζουν όψεις με κακοποιούς, τότε το ζητούμενο θα εκπληρωθεί πολύ εύκολα.

Τετράγωνο: Ένα θέμα πιθανόν να εξελιχθεί ευνοϊκά, όταν ίδιο σημείοδότες σχηματίζουν συγκλίνουσα όψη τετραγώνου μεταξύ τους, αλλά μόνο εάν και οι δύο είναι πολύ ενισχυμένοι από θεμελιώδεις δυνάμεις και τοποθετημένοι σε ευνοϊκούς οίκους.

Αντίθεση: Σπανίως μπορεί να εκπληρωθεί το ζητούμενο όταν οι δύο σημειοδότες τείνουν σε όψη αντίθεσης. Η μόνη

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved