Αυτά είναι τα ομορφότερα δίδυμα στον κόσμο! Δείτε πώς είναι σήμερα!
Models

Αυτά είναι τα ομορφότερα δίδυμα στον κόσμο! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ίσως να πρόκειται για το τέλειο DNA στον πλανήτη αφού και τα τρία παιδιά του ζεύγους Clements είναι πανέμορφα. 

Και παρά το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος γιος της Jaqi και του Kevin ακολουθεί και εκείνος καριέρα στο μόντελινγκ, τα δίδυμα κορίτσια τους είναι εκείνα που... σαρώνουν όπου και αν εμφανιστούν, για όποιο φωτογραφικό "κλικ" και αν ποζάρουν.

Πρόκειται για δύο καλλονές που από πολύ νωρίς έγιναν μοντέλα μιας και είναι πραγματικά δύο κούκλες.

Τα δίδυμα εργάζονται στο Zuri Model και στο Dreamray Model, και τα δύο με βάση το Los Angeles ώστε τα κορίτσια να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες. Πρόκειται για τα δύο κορυφαία πρακτορεία μόντελινγκ στον κόσμο που φυσικά ρίχνουν... χρυσάφι στα πόδια των δύο κοριτσιών προκειμένου εκείνα να ποζάρουν για τον φωτογραφικό φακό κάποιου κορυφαίου φωτογράφου.

Αξίζει μόνο να πούμε ότι ο προσωπικός λογαριασμός των δύο κοριτσιών αριθμεί πάνω από 1,800,000 followers οι οποίοι ρίχνουν... βροχή από likes κάθε φορά που ανεβαίνει κάποια φωτογραφία τους.

Τα δύο κοριτσάκι γεννήθηκαν το 2010 και σήμερα είναι δέκα χρονών όμως δουλεύουν εδώ και χρόνια ως μοντέλα.

Όταν αρρώστησε ο πατέρας τους από καρκίνο, η ανάγκη να δουλεύουν για να ακολουθήσει τις σωστές αλλά πανάκριβες θεραπείες του, ήταν μεγάλη.

Έτσι, από τότε η δουλειά τους είναι ασταμάτητη, αν και όπως καθησυχάζει η μητέρα τους, τα παιδιά της ζουν μία φυσιολογική ζωή, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα όπως όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Πηγαίνουν σχολείο και έχουν δραστηριότητες όπως όλα τα 10χρονα.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες των διδύμων στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved