Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Έξοδος για θέατρο με τη μηχανή!
Gossip Cam

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Έξοδος για θέατρο με τη μηχανή!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πέτυχε τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Σοφία Μαριόλα σε έξοδό τους στο θέατρο και βεβαιωθήκαμε ότι λατρεύουν τις... μηχανές. 

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και πραγματικά πολύ αγαπημένοι. Και οι δυο τους έχουν μοιραστεί δημόσια ότι ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έχει βρει το άλλο του μισό.

Το βράδυ της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, η κάμερα του gossip-tv συνάντησε τον αγαπημένο ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου και την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα, να πραγματοποιούν επίσκεψη στο σύχρονο θέατρο, για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Το Τέλος του Παιχνιδιού", με τον Άρη Μπαλή, την Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και τον Γιώργο Ζιόβα.

'Εχουμε δει επανειλημμένες φορές το ζευγάρι να πραγματοποιεί κοινές εξόδους, με τους δυο τους να προσπαθούν πάντοτε, παρά το πιεστικό τους πρόγραμμα, να βρίσκει χρόνο για διασκέδαση και για χαλάρωση. Ειδικά αυτήν την περίοδο, με την πλήρη πλέον επιστροφή στην τέχνη και το θέατρο, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα αποφασίζουν να δώσουν το παρόν. Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" πάνω στη μηχανή, κάτι που μαρτυρά ότι αγαπούν την ταχύτητα.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: Πρεμιέρα για την παράσταση, που μας διδάσκει αλήθειες!

Στέλλα Μιζεράκη: Λαμπερό πάρτι γενεθλίων στα νότια προάστια!

Κωστάκη - Τσιώλης: Μαύρα μάτια κάναμε να τους δούμε! Σπάνια δημόσια έξοδος για το ζευγάρι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved