Πού διασκέδασαν οι celebrities το Σάββατο το βράδυ;
Gossip Cam

Πού διασκέδασαν οι celebrities το Σάββατο το βράδυ;

Η κάμερα του gossip-tv πέτυχε πλήθος celebrities σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων, να διασκεδάζουν και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό πιο χαμογελαστοί από ποτε. 

Με την επιστροφή της διασκέδασης, που ολοένα και περισσότεροι την αναζητούσαμε, πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν για την έξοδο του Σαββάτου, να βρουν λίγο χρόνο για χαλάρωση και όμορφες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό cocktail bar των νοτίων προαστίων και συνάντησε πλήθος επωνύμων, οι οποίοι επέλεξαν να διασκεδάσουν το Σαββατόβραδό τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Όλοι τους είχαν μια υπέροχη ενέργεια, κάτι που αποτυπώθηκε μέσα από το χαμόγελό τους, στην κάμερα.

Όσο πιεστικό και αν είναι το πρόγραμμα της καθημερινότητάς τους, πάντα βρίσκου χρόνο να ξεκλέβουν και να ξεφέυγουν με τον πιο ωραίο τρόπο. Ανάμεσά τους συναντήσαμε: την Κόνι Μεταξά. τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Elisabeth Elechi, τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Φωτεινή Τσακίρη, τον Τζον Βότσαρη, την Ζένια Σολδάτου και άλλους πολλούς.

Η celebrities επέλεξαν το εστιατόριο - cocktail bar Lima στη Γλυφάδα.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μαγική πρεμιέρα σε έναν χώρο, όπου η μουσική συναντά την ποιότητα!

Πάνος Μουζουράκης και Μανώλης Φάμελλος: Μια λαμπερή πρεμιέρα στη καρδιά της Αθήνας!

Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της! Σε πάρκο της Αθήνας για γυμναστική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved