Κωνσταντίνος Καζάκος- Βασιλική Μακρή: Night out για το ζευγάρι! Πού τους απαθανάτισε ο φακός;
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Καζάκος- Βασιλική Μακρή: Night out για το ζευγάρι! Πού τους απαθανάτισε ο φακός;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε πλήθος επωνύμων να κάνουν τις βόλτες τους και να ποζάρουν όλο χαμόγελο στην κάμερα.

Είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που είναι μαζί τον τελευταίο καιρό και είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Βασιλική Μακρή είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, που δεν συνηθίζουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και προτιμούν να κρατούν πιο κρυφή της προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε σε μια από τις πιο σπάνιες εξόδους τους σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά, μαζί με πλήθος επωνύμων, οι οποίοι έδωσαν και εκείνοι το παρών.

Μάλιστα, είδαμε ότι τόσο η Βασιλική Μακρή, όσο και ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχαν επιλέξει casual outfits για την έξοδό τους, μιας και ήθελαν να αισθάνονται και κομψοί, αλλά και χαλαροί. Ανάμεσα στους celebrities που παρευρέθηκαν συναντήσαμε: την Elisabeth Elechi, τον Περικλή Κονδυλάτο, την Άσπα Περδάρη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Μέγκι Ντρίο, την Αναστασία Γκούσκου και πολλούς άλλους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved