Celebrities nightout: Τα παπούτσια της Μέγκι και το ασορτί ντύσιμο Στικούδη- Σερίφη!
Gossip Cam

Celebrities nightout: Τα παπούτσια της Μέγκι και το ασορτί ντύσιμο Στικούδη- Σερίφη!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip- tv βρέθηκε στο birthday party καταστήματος καλλυντικών, με πλήθος επίσημων καλεσμένων να κλέβουν την παράσταση. 

Όλοι τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό απόλυτα χαμογελαστοί, μιας και μας χωρίζει μόλις μια ανάσα από την έναρξη του φετινού καλοκαιριού και η διάθεση είναι απόλυτα ανεβασμένη.

Στο Birthday party για τα 5 χρόνια λειτουργίας ενός υπέροχου χώρου, όπου κυριαρχεί η ομορφιά και η αισθητική, παρευρέθηκε πλήθος επωνύμων, με τους περισσότερους να εύχονται τα καλύτερα, ενώ τα ανατρεπτικά outfits και οι επιλογές τους, ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση.

Η Μέγκι Ντρίο, την οποία και γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων Greece's Next top Model και πρωταγωνίστησε για τον δυναμικό χαρακτήρα και το στυλ της, είχε επιλέξει μια ιδιαίτερη εμφάνιση, που το μόνο σίγουρο ήταν ότι συζητήθηκε. Το νεαρό μοντέλο, ενώ επέλεξε ένα αρκετά casual ντύσιμο με boyfriend τζιν παντελόνι και λευκό τοπ είδαμε ότι τα παπούτσια της είχαν διαφορετικό χρώμα, κάτι που σίγουρα το επέλεξε, για να κάνει την διαφορά.

Από την άλλη, η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εμφανίσεις, επέλεξε ένα τζιν σορτς ενώ το πάνω μέρος το είχε επιμεληθεί ιδιαίτερα, μιας και φόρεσε ένα αθλητικό τοπ, με τον Βαγγέλη Σερίφη, που στεκόταν στο πλευρό της, να φοράει ακριβώς το ίδιο, με μόνη διαφορά... έναν αριθμό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved