Δεν θα πιστεύετε πόσο μηνών έγκυος είναι η Βικτώρια Χαλκίτη!
Gossip Specials

Δεν θα πιστεύετε πόσο μηνών έγκυος είναι η Βικτώρια Χαλκίτη!

Η εγκυμοσύνη της έγινε γνωστή μόλις πριν από 15 μέρες, όταν η ίδια επέλεξε να βάλει στο facebook της μια φωτογραφίς που έγραφε: Baby loading...

Και όλοι πίστεψαν πως η Βικτώρια Χαλκίτη πέρασε το πρώτο "δύσκολο" τρίμηνο και αποφάσισε να ανακοινώσει πως περιμένει παιδί. Κάτι που ήθελε πολύ τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της εδώ και 8 περίπου χρόνια , Γιώργος Σταμπόλης.

Και δεν το έκρυψε και ποτέ. Αντιθέτως μάλιστα μόλις πριν από έναν χρόνο σε συνέντευξή της δήλωνε: "λατρεύω τα παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν έτυχε. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή τη ζωή"

Πόσο δίκιο είχε! Ποτέ μη λες ποτέ... Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr η χαρισματική τραγουδίστρια, master των φωνητικών, που εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως στο να εκπαιδεύει φωνές τραγουδιστών -ήταν και βασικό στέλεχος στο team του The Voice- δεν είναι απλά έγκυος, αλλά από μέρα σε μέρα μπαίνει στο μήνα της!

Ναι καλά διαβάσατε. Η Βικτώρια ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο την εγκυμοσύνη της σε όσους δεν την γνωρίζαν ήδη ενώ διένυε τον 8ο μήνα της. Πλέον έχει μπει πια στην τελική ευθεία και είναι, όπως κάθε μέλλουσα μανούλα, τρισευτυχισμένη. Εμείς μάθαμε και το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι- αν και έδωσε και η ίδια στίγμα επιλέγοντας να βάλει ένα γαλάζιο baby loading- που είναι αγοράκι! Με το καλό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved