Top 5: Η θλίψη της Ασλανίδου, ο λαμπερός γάμος της showbiz και η «καταγγελία» της Κορομηλά!
Gossip Specials

Top 5: Η θλίψη της Ασλανίδου, ο λαμπερός γάμος της showbiz και η «καταγγελία» της Κορομηλά!

Την εβδομάδα που πέρασε έμοιαζε σαν να κάναμε... τουρ στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου καθώς καταγράφαμε τις εξορμήσεις των celebrities στις παραλίες και τις θαλασσινές τους περιπέτειες. 

Υπήρξαν όμως και θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και δεν είχαν να κάνουν ούτε με διακοπές, ούτε με θαλασσινές εξορμήσεις.

Πρώτο θέμα στις προτιμήσεις σας για παράδειγμα την εβδομάδα που πέρασε ήταν το συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε η Μελίνα Ασλανίδου, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Έφυγες νωρίς... Καλό ταξίδι» θέλοντας να αποχαιρετήσει τη διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ της οποίας ήταν μεγάλη φαν.

aslanidou.jpg

Στη δεύτερη θέση τοποθετήσατε με τα «κλικ» σας τον λαμπερό γάμο της κόρης γνωστού ηθοποιού. Ο λόγος για τον γάμο της κόρης του Θοδωρή Ρωμανίδη ο οποίος πολύ συγκινημένος την παρέδωσε στον γαμπρό για να ξεκινήσουν μαζί μία ευτυχισμένη ζωή. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συνόδευε το θέμα που δημόσιευσε το gossip-tv.gr μονοπώλησε το ενδιαφέρον σας.

Η παιχνιδιάρικη διάθεση της Ρούλας Κορομηλά σε ανάρτησή της για τον καλό της φίλο Αργύρη Αγγέλου τον οποίο θέλησε να... καταγγείλει δημόσια, λέγοντάς του εμμέσως τα παραπονάκια της που δεν της μαγειρεύει όταν πηγαίνει σπίτι της αλλά παραγγέλνουν έτοιμο φαγητό, φαίνεται πως σας διασκέδασε γι' αυτό και αναδείξατε το συγκεκριμένο θέμα τρίτο στο top 5 των κορυφαίων θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε στο gossip-tv.

koromila

Η αποκάλυψη του ηθοποιού Χρήστου Φωτίδη για τον Στάθη Ψάλτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και ειδικά τη χρυσή εποχής της βιντεοκασέτας, έδειξε να σας απασχόλησε αρκετά την εβδομάδα που πέρασε. Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων για τον αξέχαστο κωμικό πρωταγωνιστή: «Έπαιρνε εξωπραγματικά λεφτά από τις βιντεοκασέτες, τα οποία μοίραζε»...

fotidis-(3).jpg

Τέλος, την πεντάδα των top θεμάτων της εβδομάδας που έκλεισε ολοκληρώνει η αποκάλυψη ότι η Βάνα Ραμπότα εδώ και είκοσι χρόνια πηγαινοέρχεται στην Ινδία και έχει σοβαρό λόγο όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

1690379822604-86464303-rabota-(2).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved