Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Η Έλενα Παπαρίζου και οι always number one ευχές της

Η Έλενα Παπαρίζου της καρδιάς μας είναι ένα σπάνιο πλάσμα. 

Με μια πολύ μεγάλη καρριέρα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, με τη θρυλική πια νίκη της στην Eurovision του 2005 με το My Number One, η Έλενα θα μπορούσε κάλλιστα - και ίσως το δικαιούται κιόλας- να συμπεριφέρεται με τον σνομπισμό μιας σταρ.

Αντιθέτως, η Έλενα Παπαρίζου, ήταν, είναι και προφανώς θα είναι για πάντα το κορίτσι που θα ήθελες να γίνει φίλη σου. Κολλητή. Με το χέρι στην καρδιά σας λέμε πως είναι από τα πιο νορμάλ, ακομπλεξάριστα, απολαυστικά άτομα της ελληνικής showbiz. Και με το πιο χαλαρό πηγαίο γέλιο.

Το γλυκό κορίτσι από τη Σουηδία που ήταν ερωτευμένο με τον Χρήστο Δάντη και ονειρευόταν να έρθει στην Ελλάδα να τραγουδήσει παραμένει το ίδιο αυθόρμητο πλάσμα και το μόνο που έχει αλλάξει είναι πως δεν είναι πια ερωτευμένη με τον Δάντη.

Το Gossip-tv.gr την βρήκε ήδη σταρ και φυσικά ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που μας απασχόλησαν με ένα από τα πρώτα μας θέματα για εκείνη να είναι ο άγνωστος -στο κοινό- αδερφός της που εργαζόταν τότε σε μεγάλο club.

Πάντα εκδηλωτική η Έλενα ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματά της από το κοινό. Πόσο μάλλον από το κοινό της πατρίδας της. Η Έλενα στην Καρδίτσα, όπως έχει πει χαρακτηριστικά δεν είναι η Παπαρίζου, είναι η κόρη του Γιώργου και είναι λογικό όταν εμφανίζεται εκεί να φορτίζεται συναισθηματικά.

Το 2011 την βρίσκει για πρώτη φορά σε ρόλο κριτή στο Dancing on Ice και μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές όπως αυτή που πέταξε τα παπούτσια της για να δείξει χορευτικές κινήσεις στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ενώ έναν χρόνο αργότερα βάζει η ίδια χορευτικά παπούτσια και συμμετέχει στο Σουηδικό DWTS.

Ο χορός εξάλλου είναι το στοιχείο της τόσο πάνω στην πίστα ή στη σκηνή, όσο και στις προσωπικές στιγμές. Όταν η Έλενα έχει κέφια του δίνει και καταλαβαίνει.

H Eurovision δεν την αφήνει να ησυχάσει και η Έλενα είναι σίγουρα επισήμως το Eurovision Girl. Και μπορεί να μην έκατσε τελικά να εκπροσωπήσει και τη Σουηδία στον θεσμό, βρέθηκε όμως να κάνει guest στον Σουηδικό τελικό.

Στην ζωή της έχει μπει πια ο μετέπειτα σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης και η Έλενα, λάμπει. Προφυλάσσει την προσωπική της ζωή πλήρως και σπάνια μιλάει για τον άντρα της καθώς εκείνος δεν επιθυμεί να βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας κι εκείνη το σέβεται. Ο γάμος τους γίνεται κρυφά σε δημαρχείο της Ελλάδας - αν και οι πρώτες φήμες μιλούσαν για τη Σουηδία- και από τότε είναι αχώριστοι. Κι αν και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους δεν είναι συχνές, εκείνος βρίσκεται πάντα στα παρασκήνια και την στηρίζει σε όλα. Και οι δύο αγαπούν τη φύση και απολαμβάνουν να κάνουν βόλτες με τα πόδια ή με τα ποδήλατα.

Την εποχή που της έγινε η πρόταση για το The Voice, είχε δεχτεί πρόταση και για το Rising Star. Η ίδια εξήγησε τους λόγους που αποδέχτηκε τελικά το The Voice. Εκεί που βρήκε την καρέκλα που της ταίριαξε γάντι. Της πήρε πέντε χρόνια για να "σηκώσει τελικά την κούπα" με παίκριά της, αλλά το απόλαυσε.

Κι αν κάτι ίσως δεν ξέρετε για εκείνη, είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν λέει όχι σε φιλανθρωπικές δράσεις ειδικά όταν έχουν να κάνουν με παιδιά. Γι΄αυτό και έγινε με μεγάλη χαρά και πρέσβειρα της Unicef και προσφέρει με την καρδιά της.

Και ετοιμάζει και πολλά που θα σας αποκαλύψουμε εν καιρώ. Αυτό το καλοκαίρι θα μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Σουηδία, κάνοντας περιοδεία και στις δύο χώρες αλλά ελπίζει οτι θα καταφέρει να ξεκλέψει λίγο χρόνο και για διακοπές.

Της το ευχόμαστε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved