Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Η Ελεονώρα Μελέτη δίνει Mega-λες ευχές

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια παρουσιάστρια παντώς καιρού και θέσης. 

Είναι από τα λίγα τηλεοπτικά πρόσωπα που ότι κι αν της ανατεθεί να κάνει θα το βγάλει εις πέρας με επιτυχία. Και από τα λίγα πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί -αν όχι σε όλα, εντάξει δεν έχει κάνει ταξιδιωτικό- στα περισσότερα είδη εκπομπών.

Φέτος, βέβαια, μας λέει Mega Καλημέρα και η παρουσία της έχει αλλάξει το τοπίο της ζώνης αλλά στο παρελθόν έχει κάνει από πολύ πρωινό, μέχρι και πολύ βραδινό, εκπομπή για το survivor αλλά και δελτία ειδήσεων, αφού αυτή ήταν η πρώτη της τηλεοπτική παρουσία το 2004 στον Antenna. Πριν της ανατεθεί ο Πρωινός καφές και ξεκινήσει μια άλλη πορεία στα τηλεοπτικά πλατό.

Είναι αντράκι και μιλάει πάντα έξω από τα δόντια κάνοντας τις συνεντεύξεις μαζί της απλά απολαυστικές. Γιατί η Ελεονώρα δε θα καταφύγει ποτέ σε κλισέ.

Και μπορεί πολλοί να τη γνωρίσατε ως συγγραφέα, πέρυσι, με την παρουσίαση του βιβλίου της "Γυναίκα Ψάχνει", αλλά η Ελεονώρα έχει γράψει και άλλο βιβλίο αλλά και ένα ποιήμα ειδικά για την Ελένη Μενεγάκη!

Είναι επίσης η παρουσιάστρια με τις περισσότερες αλλαγές μαλλιών και look όλα αυτά τα χρόνια. Αν της κάνει κλικ θα το δοκιμάσει. Φυσικά ηθικός αυτουργός σε αυτές της αλλαγές ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα. Ο κολλητός της Πάνος Καλλίτσης που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Ο άλλος "κολλητός" της βρέθηκε σε καταφύγιο. Και δεν δίστασε στιγμή να του ανοίξει το σπίτι και την αγκαλιά της.

Όσο έκανε την Πρωινή Μελέτη, το πρωινό ξύπνημα δεν της επέτρεπε να κυκλοφορεί και πολύ στα νυχτερινά στέκια. Όταν πια η εκπομπή έγινε μεσημεριανή η Ελεονώρα που λατρεύει και τη μουσική, έκανε και κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις βράδυ και τις απολάμβανε.

Αυτό που δεν έχανε ποτέ όμως για πολλά χρόνια ήταν το ραντεβού της με τα κύματα. Φανατική windsurfer έχει κάνει ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό για να απολαύσει το αγαπημένο της σπορ, αλλά και εντός Αττικής, στην παραλία της Αναβύσσου η Ελεονώρα ήταν και είναι τακτικός θαμώνας.

Το στιλ της συνήθως αθλητικό. Τακούνια και εντυπωσιακά φορέματα επιλέγονται αποκλειστικά και μόνο στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της. Στην καθημερινότητα όταν δεν έχει εκπομπή δε βάφεται καν και συνήθως κυκλοφορεί με φόρμες, κολάν και αθλητικά.

Το 2017 αναλαμβάνει την παρουσίαση του Survivor Panorama και σαρώνει. Πετάει στον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφοντας αναλαμβάνει την υποδοχή των παικτών που αποχωρούν στο τηλεοπτικό της πλατό. Η συνεργασία δεν λήγει καλά και μάλιστα σε μια πολύ ευαίσθητη για την ίδια περίοδο, αυτήν της εγκυμοσύνης της.

Η μεγάλη χαρά του ερχομού της κόρης της με τον άντρα της ζωής της Θοδωρή Μαροσούλη, τα σβήνει όλα. Η Αλεξάνδρα, όπως έχει πει η ίδια πολλές φορές, ήρθε και της άλλαξε στην κυριολεξία τη ζωή και την κοσμοθεωρία.

Μεταπηδεί στον Alpha όπου παρουσιάζει με πολύ μεγάλη επιτυχία την εκπομπή "Μεσάνυχτα", έχοντας πολύ ενεργό ρόλο και η ίδια στα πρόσωπα που φιλοξενεί και κάνοντας κατά γενική ομολογία συνεντεύξεις που αφήνουν εποχή. Το κανάλι όμως τη θέλει σε καθημερινό και η Ελεονώρα αποφασίζει, αφού πλέον και η μικρή της αρχίζει σχολείο, να το κάνει. Η συνεργασία δεν πάει όπως αναμενόταν, το παρασκήνιο είναι άφθονο και μάλλον αυτό είναι ένα κεφάλαιο που δε θέλει να θυμάται.

Επιστρέφει στα "Μεσάνυχτα" που κατά τη γνώμη μας της ταίριαζαν γάντι, αλλά το γυαλί έχει ραγίσει και το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ελεονώρα κλείνει με το Mega για την πρωινή εκπομπή. Κι εμείς είχαμε πρώτοι ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν τελικά δίπλα της.

Είναι σταθερή στις επιλογές και τις φιλίες της. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα από τα παραδείγματα των ανθρώπων που μετράνε πολλά χρόνια φιλίας με την Ελεονώρα. Πλέον είναι και οικογένεια, αφού ο Θοδωρής Μαροσούλης και η Ελεονώρα Μελέτη έγιναν και οι νονοί του γιου της.

Ξέραμε οτι είναι έξυπνη, ευγενής και ετοιμόλογη. Το πόσο ωραία περνάς όμως μαζί της το ανακαλύψαμε όταν ήρθε στο στούντιο για το podcast μας.

Αυτή τη χρονιά έχει βάλει κι άλλο ένα στοίχημα. Να σκίσει και στο θέατρο. Όχι δεν γίνεται ηθοποιός, έκανε τη μετάφραση στο έργο "Τέλειοι Ξένοι" που θα ανεβεί το φθινόπωρο στο πλήρως ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο Θέατρο Αθηνά. Ανυπομονούμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved