Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Τι λες τώρα; Έχουμε ευχές και από την Κατερίνα Καραβάτου

Αν κάτι μπορεί να πει κανείς για την Κατερίνα Καραβάτου είναι πως εκδηλώνει πάντα τα συναισθήματά της. 

Αν είναι χαρούμενη, στενοχωρημένη ή και σπάνια θυμωμένη θα το δείξει πέραν πάσης αμφιβολίας. Γιατί η Κατερίνα από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο τηλεοπτικό γυαλί ερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, ήταν και παραμένει ο εαυτός της.

Και αν κρίνουμε από την τηλεοπτική της πορεία ως σήμερα μάλλον δεν της έχει βγει σε κακό αυτή η επιλογή.

Την εποχή που το Gossip-tv.gr βγήκε στον διαδικτυακό αέρα η Κατερίνα παρουσίαζε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Κους Κους στον Alpha. Και ήταν από τα πρόσωπα που ότι κι αν συνέβαινε θα έβγαζε σε πέρα την εκπομπή της. Ακόμα κι αν το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση. Επαγγελματίας, βρισκόταν στο πλατό της το επόμενο μεσημέρι κι ας περνούσε δύσκολα.

Στη ζωή της υπήρχε ήδη ο Κρατερός Κατσούλης και ήταν η περίοδος που οι δυο τους μόλις είχαν ξεκινήσει να ζούνε μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Δύο χρόνια αργότερα κι ενώ η Κατερίνα βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην κόρη τους Αέλια, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο έκαναν τον πολιτικό τους γάμο.

Ήταν η χρονιά που ξαφνικά λίγο πριν γεννήσει έμαθε πως η εκπομπή της κόβεται και περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Λίγους μήνες αργότερα -έχοντας ξεσπάσει στο μαλλί της που έγινε κοντό και κόκκινο- μίλησε για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο ανοιχτά.

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα. Η Κατερίνα μένει 2 χρόνια εκτός τηλεόρασης, βαφτίζει την κόρη της στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, και επιλέγει ακριβώς την ίδια εκκλησία και για τη βάφτιση του γιού της έξι χρόνια αργότερα.

Το 2013 ξαναγυρίζει στον Alpha και δηλώνει τότε: "Αυτά τα δύο χρόνια που έμεινα εκτός τηλεόρασης ήταν ευεργετικά, γιατί πήρα το χρόνο μου".

Ανοίγει instagram και ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο, αυτόν των social media που την ενθουσιάζει. Από τότε παραμένει αρκετά ενεργή και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της ουκ ολίγες προσωπικές της στιγμές.

Αλλάζει και πάλι κανάλι και αυτή τη φορά συνεργάζεται πια με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη και η εκπομπή τους σκίζει. Η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν κάτι που και οι δύο ήθελαν πολύ. Και δεν το έκρυψαν ποτέ. Κάπου εκεί έρχεται και στη ζωή ο γιος τους και συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά τους.

Η επαγγελματική τους σύμπραξη είναι κάτι παραπάνω από ταιριαστή και η μεταγραφή έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία τους. Ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο ξεκινάει με την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου κου" στο Star.

Για περίπου τέσσερα χρόνια όλα κυλούν σχεδόν ανώδυνα για εκείνη και την οικογένειά της, αν εξαιρέσουμε ένα πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τον Κρατερό και ήταν η αιτία που εκείνος απουσίασε για μεγάλα διαστήματα από το πλατό της εκπομπής. Η οριστική του αποχώρηση όμως έγινε στο τέλος της άνοιξης του 2021. Για να μπορέσει τότε να κάνει τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη".

Μόλις έναν μήνα αργότερα η Κατερίνα Καραβάτου ρίχνει την αυλαία της εκπομπής οριστικά. Είναι φορτισμένη και θα λέγαμε και θυμωμένη και δεν το κρύβει.

Μόλις δυο μήνες μετά, μέσα στον Αύγουστο ανακοινώνεται λιτά και με τεράστια αξιοπρέπεια και ο χωρισμός τους. Μια επιλογή διόλου τυχαία, όπως παραδέχτηκε και η ίδια στο podcast μας σε μια συνέντευξη από καρδιάς.

Η σεζόν που διανύουμε τη βρίσκει στο Mega να μας κάνει παρέα τα Σαββατοκύριακα με την εκπομπή "Τι λες τώρα" και αναμένουμε, ομολογούμε με ανυπομονησία, να μάθουμε τα επόμενά της σχέδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved