Η «άγνωστη» βιταμίνη P και οι τροφές που εξασφαλίζουν επαρκή πρόσληψη
Inside Stories

Η «άγνωστη» βιταμίνη P και οι τροφές που εξασφαλίζουν επαρκή πρόσληψη

Ο όρος βιταμίνη P χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1930 για να περιγράψει ένα σύμπλεγμα ενώσεων που παρέχουν χρωστικές ουσίες στα φυτά και πιστεύεται ότι έχουν οφέλη για την υγεία.

Οι ενώσεις αυτές σήμερα είναι γνωστές ως φλαβονοειδή.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved