Η αντεπίθεση της Μαρκλ με το νέο της εγχείρημα, την ίδια ώρα που η Κέιτ «πληρώνει» το photogate

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Getty Images)

VIP Life

Η αντεπίθεση της Μαρκλ με το νέο της εγχείρημα, την ίδια ώρα που η Κέιτ «πληρώνει» το photogate

Κι ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται ιδιαίτερα με την Κέιτ Μίντλετον, ειδικά μετά το σκάνδαλο του «PhotoGate», η Μέγκαν Μάρκλ ξέρει πώς να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας προς όφελός της. 

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στο παλάτι με την οικογενειακή φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται να παίρνει το παιχνίδι πάνω της και να κάνει δυναμικό comeback στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Kate Middleton: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική; - Η νέα θεωρία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, την ίδια στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται απομονωμένη προσπαθώντας να αναρρώσει έπειτα από ένα δύσκολο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα.

Το νέο brand της Μέγκαν Μαρκλ

Σε ένα νέο βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μέγκαν Μάρκλ απεικονίζεται να φτιάχνει με τα χεράκια της μαρμελάδες και να τακτοποιεί τα λουλούδια στο βάζο, δίνοντας συμβουλές στους followers της για όλα τα πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα στη ζωή.

Με αυτόν τον τρόπο η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε το νέο πολυτελές lifestyle brand που το βάπτισε «American Riviera Orchard».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η νέα της εταιρεία θα εδρεύει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και θα πουλάει προϊόντα όπως είναι τα ψηφιακά και τα έντυπα βιβλία μαγειρικής, μαχαιροπήρουνα, σερβίτσια, τραπεζομάντιλα και τρόφιμα.

Απ' ό,τι φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ τίποτα δεν κάνουν τυχαία.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved