Nέο χτύπημα για την Κέιτ Μίντλετον-Το σκάνδαλο & η φημολογούμενη ερωμένη του Γουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον

VIP Life

Nέο χτύπημα για την Κέιτ Μίντλετον-Το σκάνδαλο & η φημολογούμενη ερωμένη του Γουίλιαμ

Την ώρα που οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν τέλος, ένα νέο χτύπημα έρχεται να προστεθεί στο κακό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων.

«Το βασίλειο έχει επηρεαστεί από την φαινομενική εξαφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ. Λοιπόν, οι ειδήμονες του διαδικτύου μαντεύουν ότι η μυστηριώδης απουσία της μπορεί να σχετίζεται με τον σύζυγό της και τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας, Γουίλιαμ» είπε ο Στίβεν Κόλμπερτ στο επεισόδιο του The Late Show With Stephen Colbert της περασμένης Τρίτης 12 Μαρτίου.

Η αντεπίθεση της Μαρκλ με το νέο της εγχείρημα, την ίδια ώρα που η Κέιτ «πληρώνει» το photogate

Οι φήμες για το ειδύλλιο του Γουίλιαμ

Ένα ακόμη σκάνδαλο έρχεται να ταράξει το παλάτι καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ερωμένη...

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα η πέτρα του σκανδάλου είναι η 39χρονη Ρόουζ Χάνμπερι η οποία ανήκει στον στενό κοινωνικό κύκλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Οι φήμες για την υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Ρόουζ ξεκίνησαν το 2019 όταν το περιοδικό In Touch έκανε την εν λόγω αποκάλυψη.

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

Ποια είναι η Ρόουζ Χάνμπερι;

Η γιαγιά της, λαίδη Ελίζαμπεθ Λάμπαρτ, ήταν παράνυμφος στον γάμο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου το 1947. Η Ρόουζ είναι εδώ και 15 χρόνια παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Ροκσάβατζ, 7ο Μαρκήσιο του Cholmondeley. Το ζευγάρι μένει στο κτήμα της οικογένειάς του στο Norfolk, Houghton Hall, όχι μακριά από το Anmer Hall (το κτήμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν).

rose.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved