Γυναίκα χωρίς όνομα: Εισβολή – έκπληξη στη σειρά! Δείτε ποιος μπαίνει στη σειρά
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εισβολή – έκπληξη στη σειρά! Δείτε ποιος μπαίνει στη σειρά

Η σεναριογράφος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», Μαρία Γεωργιάδου, φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα, πολλοί είναι οι ηθοποιοί που κατά διαστήματα εντάσσονται στο καστ της σειράς υποδυόμενοι ρόλους που επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή των ηρώων.

Σύμφωνα με το Mytv στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να δούμε ακόμα ένα πρόσωπο - έκπληξη. Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος θα υποδυθεί τον Άρη, τον νέο έρωτα της Έλλης.

Η Έλλη, παρόλο που από μικρή είχε τα πάντα στη ζωή της, δεν στάθηκε τόσο τυχερή όσον αφορά τα αισθηματικά της. Έχει ήδη έναν αποτυχημένο γάμο με τον Κωστή και μια σχέση που τελείωσε άδοξα με τον Χριστόφορο.

Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ , στα προσεχή επεισόδια εμφανίζεται στη ζωή της ένας νέος άντρας, ο Άρης ο νεαρός έχει γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς είχε διακριθεί κάνοντας πρωταθλητισμό, αλλά ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν ανέκοψε την πορεία του τη στιγμή που η καριέρα του ήταν έτοιμη να απογειωθεί.

Έπειτα από αυτό το συμβάν που σημάδεψε τη ζωή του, ο ίδιος στρέφεται στην εκπαίδευση. Έτσι, λοιπόν, γίνεται επαγγελματίας αναβάτης και αναλαμβάνει να διευθύνει τον Ιππικό Όμιλο στον οποίο είναι μέλος η Έλλη. Η πρόσληψη του συμβαίνει παράλληλα με την απόφαση της κοπέλας να εργαστεί σαν εκπαιδεύτρια εκεί, θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της

Οι δυο τους γνωρίζονται και η παρουσία του Άρη κάνει τα πράγματα δύσκολα για την Έλλη, καθώς η αυστηρότητα και η πειθαρχία του έρχονται σε αντίθεση με τον χαρακτήρα της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο νέοι συγκρούονται έντονα. Ο Άρης αντιμετωπίζει με ακεραιότητα και ευθύτητα τα ελαττώματα της Έλλης και τις προσπάθειες που κάνει εκείνη για να τον διώξει από τον Ιππικό Όμιλο.

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος έχει έναν αποτυχημένο γάμο στο ενεργητικό του με μια εύπορη γυναίκα που ως χαρακτήρας έχει αρκετά κοινά με την Έλλη. Παράλληλα, η σχέση που αναπτύσσει με την τελευταία είναι εκρηκτική από την αρχή! Πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν πολύ δυνατές και πολύ διαφορετικές προσωπικότητες.

Η Έλλη και ο Άρης αγωνίζονται για να επιβληθεί ο ένας στον άλλο, ενώ παράλληλα γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας.

Τι μπορεί, όμως να κρύβεται πίσω από όλο αυτό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved