Τάσος Ξιαρχό: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το «καρφί» στην Κόνι Μεταξά
Media

Τάσος Ξιαρχό: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το «καρφί» στην Κόνι Μεταξά

Ο Τάσος Ξιαρχό σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή, Super Κατερίνα αποκάλυψε πως βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη και είδε δύο ανήλικα παιδιά.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στον αρραβώνα της Κόνι Μεταξά αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο, είχε βρει στο σπίτι του δύο ανήλικα παιδιά.

Ο χορογράφος αρχικά δήλωσε:«Δεν ξέρω τι έγινε. Έσπασαν το αυτοκίνητό μου και δεν πήραν και τίποτα. Σπάσε και πάρε τουλάχιστον. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και είχα πάρα πολλά πράγματα μέσα και αξίας και δεν πήραν τίποτα. Με πήρε ο μπαμπάς μου το πρωί και μου είπαν ότι μπήκαν στο σπίτι, αλλά επειδή είχα δουλειά δεν κοίταξα και πολλά».

Όσον αφορά την Κόνι Μεταξά είπε:«Τρεις φορές έχει αρραβωνιαστεί. Μας έχει πρήξει πια. Φτάνει, το καταλάβαμε. Ένα αυτό τη μια φορά, ένα για τα social media , ένα για τη μάνα της. Παντρευτείτε. Δεν θα με καλέσει με τίποτα στον γάμο».

Λίγο αργότερα όμως αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη κάνοντας μία αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής αλλά και το κοινό.

«Τον Λιγνάδη, επειδή τον ξέρω και προσωπικά, ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Δηλαδή, μπορεί να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο. Τη μέρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης με κάλεσε στο σπίτι του είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και απλά μου είπε ότι τα φιλοξενεί γιατί δεν έχουν πού να μείνουν, είναι από άλλη χώρα».

Και πρόσθεσε:«Απλά έτυχε το ένα παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα, αλλά επειδή ήμουν 19 χρονών δεν ήταν στο μυαλό μου έτσι τα πράγματα. Ένιωσα άβολα και μετά από λίγη ώρα έφυγα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved