Media

Τζομπανάκη: Ο Σασμός, ο σύζυγός της, ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης και το νέο επαγγελματικό βήμα!

Gossip-tv Team

Η τηλεοπτική Καλλιόπη, στον Σασμό, Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για εκείνους της γιαγιάς, της συζύγου και της μάνας για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη

Μιλώντας στο Breakfast@Star η ηθοποιός είπε για την οικογένειά της: «Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια και ο σύζυγός μου, Γιάννης είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά τους πάρα πολύ.

Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός... Ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι καλύτερο να τον αξιοποιείς, όπως θέλει ο καθένας. Εγώ με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι ζω και ζω πολύ δυνατά».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον στα επαγγελματικά της, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε: «Έχω μιλήσει μα κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Δείτε τι άλλο είπε, στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved